Benim net yoktu dukkandan ckinca yazamadim wifi var diye yazyom smdide560yazmisim
Benim net yoktu dukkandan ckinca yazamadim wifi var diye yazyom smdide560yazmisim
Bakmadım mii bu bölüm efso savcıyı tutukladılarNasıldı dizi, sabah bakacam evde, 2 haftadır yok yasak elma izliyorum ?
Sabah 08 e kadar devammm yeerki biri olsun burda40felan daha yazarım yatarimmm yetwrrr
Benim net var evde wifi de ama netten giriyonn hediye 20gb varr ?Benim net yoktu dukkandan ckinca yazamadim wifi var diye yazyom smdide
Benimde evde var iste wifi hafta sonu kampa girdim ??Benim net var evde wifi de ama netten giriyonn hediye 20gb varr ?
@Toprak2014 ile yazarsınızSabah 08 e kadar devammm yeerki biri olsun burda
@Adam1977 paralandi gtti ayip beee@Toprak2014 ile yazarsınız
Ben buralardayımSabah 08 e kadar devammm yeerki biri olsun burda
Evvet o oylee@Adam1977 paralandi gtti ayip beee
Oo bro naberBen buralardayım
Yaz yaz bana yetiş ?Benimde evde var iste wifi hafta sonu kampa girdim ??
@Adam1977 soz hakki dogdu sana abiEvvet o oylee
İyim knk emrenın konuya gec kirletmeyelm burayı ?Oo bro naber
Bırak@Adam1977 soz hakki dogdu sana abi
twit attım fakat konuda aktif olursan rt atmana gerek yok kralRt şartı varmı @flonairs
Ailemden cok sizinle vakıt gecırıyorım, ne demek aktıf olmak ?twit attım fakat konuda aktif olursan rt atmana gerek yok kral
Bence atsın bu kadar kolay olmasin şartlar bunlar hazıra alışmış renktastwit attım fakat konuda aktif olursan rt atmana gerek yok kral
az öncekinde 2 mesaj yazmışsın o yüzden dahil edemedim kusura bakma diğerleri konuşuyorAilemden cok sizinle vakıt gecırıyorım, ne demek aktıf olmak ?
nasıl da iyi biliyo ama kendiniBence atsın bu kadar kolay olmasin şartlar bunlar hazıra alışmış renktas
Herkese eşit olmanız lazım benceeaz öncekinde 2 mesaj yazmışsın o yüzden dahil edemedim kusura bakma diğerleri konuşuyor