Hahaha hiç sevmemiştimya vatan8080 bnm sana kaçkez yadım duman diye caktırmadan anla diye
Bol sanslar ??Takip ve begeni şarttır
İkinci maç başladığında liste kapanır.
Kupon sofyabettendir
@SofyaBet Destek ödemesi 1 2 dk oldugundan çekim geldigi gibi dağıtım olur bol şans
Bol sans olsunTakip ve begeni şarttır
Kupon sofyabettendir
@SofyaBet Destek ödemesi 1 2 dk oldugundan çekim geldigi gibi dağıtım olur bol şans
En sevdiğim üye olma konusunda öndesin eren beyTakip ve begeni şarttır
Kupon sofyabettendir
@Adam1977 sen değilmiyidin en sevilen üye, ??En sevdiğim üye olma konusunda öndesin eren bey
Yaşasın erenistler tek yol erenizm ???
beni sevme bakalım sen niye sitenin üzerine cok duruyon site üyeler kadar saglam olmaz söyleyim sanaHahaha hiç sevmemiştim
Venüs sağlamdır adamla skype den felanda konuşuyoruz paramda kalmıyor kapı gibibeni sevme bakalım sen niye sitenin üzerine cok duruyon site üyeler kadar saglam olmaz söyleyim sana
Yanar döner o içiyor galiba ne yaptıgını bilmiyor@Adam1977 sen değilmiyidin en sevilen üye, ??
Venüs sağlamda paysis çalışmıyor bende manuel papara istiyorum veremiyorlar bende baska siteye atıp kaybediyorum kaybetme hakkımı kimse gaspedemez o kadar !!! ???Venüs sağlamdır adamla skype den felanda konuşuyoruz paramda kalmıyor kapı gibi
?? 100e 25 i iyi ama 4 gündür alamıyorum 24 saati doldurmadıgmdan ?Venüs sağlamda paysis çalışmıyor bende manuel papara istiyorum veremiyorlar bende baska siteye atıp kaybediyorum kaybetme hakkımı kimse gaspedemez o kadar !!! ???
Apartman mı dikecen eren az hayır yap ??? 100e 25 i iyi ama 4 gündür alamıyorum 24 saati doldurmadıgmdan ?
o önce öyle olur ben ne saşlam siteler gördüm anlatmak istedim site degil site gidici arkadaslık kalıcıVenüs sağlamdır adamla skype den felanda konuşuyoruz paramda kalmıyor kapı gibi