gıcıklandım
gıcıklandım
Kalan maçlarda gelir içimize oturur 1 hafta konuşuruzabi ama sende gördün yani tüm lig üst oldu ben nerden buldum o maçı ya 2 maça kalmıştık şimdi yoksa
Eyvallah abi sağolasın ? yarın konuyu açıyorum maçları paylaşıyorum 2li kombine olarak abi orana bakmaksızın paylaşıcamaçabilirsin sorun yok bize sormana bile gerek yok
buyur kral admin hariç herkese seslendin de birr tek admin'e seslenmedin ama nedense adminden cevap bekliyosunnerde bu admin
su iç geçer dert etme ? durduk yere niye gıcık olasıngıcıklandım
???????????buyur kral admin hariç herkese seslendin de birr tek admin'e seslenmedin ama nedense adminden cevap bekliyosun
Nerde en çok sevdigim üye @Kumarbazbuyur kral admin hariç herkese seslendin de birr tek admin'e seslenmedin ama nedense adminden cevap bekliyosun
ben mi seslenmiyorum ayıpsınız her zmn soruyorum girdim mi buraya sizi kumarnbazı salmayın bir yere demiyor muyum site arıyorum cogu zmn bonus 50+50 gibibuyur kral admin hariç herkese seslendin de birr tek admin'e seslenmedin ama nedense adminden cevap bekliyosun
aynen abi yaKalan maçlarda gelir içimize oturur 1 hafta konuşuruz
yook öğlene kalmaz oha daha neler 1k altı üstü ?Etikettekiler papara atsın ödeme 5dk ile 12 saat arası yarın öğlene kalabilir
n em kapıyorum birden su ile gecmezsu iç geçer dert etme ? durduk yere niye gıcık olasın
%90 kaldı ? yapcak bişi yolyook öğlene kalmaz oha daha neler 1k altı üstü ?
Bencedeoxford bunlara saplar abi delikdeşik eder
güneşe çık ozaman ???n em kapıyorum birden su ile gecmez
Bu 5 etiket kimlerdiyook öğlene kalmaz oha daha neler 1k altı üstü ?
süresiz mi istiyosun kral@Yumiyum77 başkan beni banlar mısın rica etsem
bu havada mıgüneşe çık ozaman ???