O MAÇ VAR 0 BİTECEKUlan kg den kaybetmeyelim bee
2 k oran nedir yaw ?ŞU LİGTE TROMSO HAKKINDA BEN DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM SÖZ SİZDE
Ekli dosyayı görüntüle 4906
VE 2,000 ORAN KUPONUMA BAKIN GÜZELİM KUPONU YATIRDI
Ekli dosyayı görüntüle 4907
ÇILGIN KUPONLARIMDAN BİR TANESİ AMA DEHŞET BİŞEY CIMBIZLA SEÇTİM ZORUMA GİDİYOR ŞUAN O MAÇ SADECE YATIRIYUOR KUPONU KALANLAR GELİYOR DELİRECEM RESMEN2 k oran nedir yaw ?
trömsö 2 haftadır beni yerle 1 etti bittim sildim trömsöyü şirket takımı boş kaleye şut çekmediler gözümle gördüm2 k oran nedir yaw ?
Oldum olası sevmem oynamam leş takım bunlartrömsö 2 haftadır beni yerle 1 etti bittim sildim trömsöyü şirket takımı boş kaleye şut çekmediler gözümle gördüm
9 maç 28 oran ne diyelim ALLAH BELASINI VERSİN İNŞALLAH 1.LİG YÜZÜ GÖRMEZLERÇILGIN KUPONLARIMDAN BİR TANESİ AMA DEHŞET BİŞEY CIMBIZLA SEÇTİM ZORUMA GİDİYOR ŞUAN O MAÇ SADECE YATIRIYUOR KUPONU KALANLAR GELİYOR DELİRECEM RESMEN
2,000 ORAN DİYORUM BEN9 maç 28 oran ne diyelim ALLAH BELASINI VERSİN İNŞALLAH 1.LİG YÜZÜ GÖRMEZLER
sakin relaxHadi at be
abi devede kulak bizde seninki ama benimki ihtiyaçın kralı durumu bi bilsen abi ahh ahh ???2,000 ORAN DİYORUM BEN
BENİMKİDE İHTİYAÇ YÜKSEK İHTİYAÇ HEMDE ANLARIM HERKESİN SIKINTISI OLURabi devede kulak bizde seninki ama benimki ihtiyaçın kralı durumu bi bilsen abi ahh ahh ???
yarın inşallah kazancaz inşallahBENİMKİDE İHTİYAÇ YÜKSEK İHTİYAÇ HEMDE ANLARIM HERKESİN SIKINTISI OLUR
oxford hertürlü atar net kaçırdılar şimdi baskılılar atmak zorundalarOxfort gol gol gol At artık