88 son 1 dk
KefilimBjk 2 sayı geride bitirdi ilk yarı şimdi banko ms 1 hamsisiz parası olan varda bassın eğer yatarsa @Toprak2014 oducez yatanların parasını
@Eros1991 burayı dikkate alBjk 2 sayı geride bitirdi ilk yarı şimdi banko ms 1 hamsisiz parası olan varda bassın eğer yatarsa @Toprak2014 oducez yatanların parasını
Cidden la bjk banko okdr inanıyorum ki kasayı bastımKefilim
O zmaan bi etkinlik konusu açmanı bekleriz.. miktar önemli değil.. siftah olsunCidden la bjk banko okdr inanıyorum ki kasayı bastım
BJK YENERMİ BASKETTE BAYA KÖTÜLER BJK TAKIMI@Eros1991 burayı dikkate al
@ANTALYASPOR a guvniyorum bjk ya değilBJK YENERMİ BASKETTE BAYA KÖTÜLER BJK TAKIMI
Kral 1.74 oran var şuan uzatmalar dahil ben banko bjk alıcak diyorum deplasman cok mu iyi lig maçlarına bak adamlar çok kötü o maça herkes 2 verdi hamsili 2 banko verdiler ama gör bak ters köşe olcak bjk alıcakBJK YENERMİ BASKETTE BAYA KÖTÜLER BJK TAKIMI
1.80 VS 1.90 BENDEKral 1.74 oran var şuan uzatmalar dahil ben banko bjk alıcak diyorum deplasman cok mu iyi lig maçlarına bak adamlar çok kötü o maça herkes 2 verdi hamsili 2 banko verdiler ama gör bak ters köşe olcak bjk alıcak