Ben fakir degilim kalbimi kırdın fos fakirim ben ? ?ulan herkeş fakir yaa
Ben fakir degilim kalbimi kırdın fos fakirim ben ? ?ulan herkeş fakir yaa
Sen bu işi biliyorsun agaboşuna çalışmayın rast gele vurun geçin
aynen öyle abi vur geçiceksinSen bu işi biliyorsun aga
Kendi çapında ise 3 veya 5 dönüm müherşey olacagına varır hacı sıkıntı yapma bende napim kendi çapımda takılıyorum
Sanki analiz yapınca gözünü çıkarıyoruzaynen öyle abi vur geçiceksin
analiz yapınca maçlar tam tersi gelioSanki analiz yapınca gözünü çıkarıyoruz
ver ver community verbol kazançlar herkese
troy and abed in the mooorningver ver community ver
mesaj saniyesi 30 olsun diye diye 60 tane mesaj yazdınız... Açıkcası bunu da yazma bahanesi olarak kullandıgınızı düşünmeye başladım. İsterseniz mesaj yazma süresini 1 dakıka yapayım . Biz zamanında 90 saniye bekledigimizi biliyoruz 10sn'nin lafını bana yapmayın artık...ben geldim mesaj sayisi 30 olsun
peki birsey soracam biz bu 20 k nasil yapacaz kimse yok muhabet edecek rol takip edebilcegmizmesaj saniyesi 30 olsun diye diye 60 tane mesaj yazdınız... Açıkcası bunu da yazma bahanesi olarak kullandıgınızı düşünmeye başladım. İsterseniz mesaj yazma süresini 1 dakıka yapayım . Biz zamanında 90 saniye bekledigimizi biliyoruz 10sn'nin lafını bana yapmayın artık...
reis aç konu sohbetini yap arkadaşlarını çagır yada burdaki arkadaşlarla iletişime geçin karşılıklı konu açın roll filan şart degil kimse sizden para istemiyor bir şey istemiyor okadar zor birşey degil yanipeki birsey soracam biz bu 20 k nasil yapacaz kimse yok muhabet edecek rol takip edebilcegmiz
tamamdir ama bak millette korkuyor bi kac kisiye dedim 20 k olsam odul fiyatlri duser vs diyorlarreis aç konu sohbetini yap arkadaşlarını çagır yada burdaki arkadaşlarla iletişime geçin karşılıklı konu açın roll filan şart degil kimse sizden para istemiyor bir şey istemiyor okadar zor birşey degil yani
as naberSa ağalar
İyilik sendenas naber