Gözlerinizi yoran dizayn mı renklermi eğer renkler ise DarkGuardian karanlık ortamları sevmiyormuş bu yüzden fobisi varmış diğer forumlar gibi zırt bırt önüne açılan banner reklamlarda yok neden yorulduki gözlerin @SheewoodPek gerekli bisey gibi gelemdi zaten yeterince goz yoran bi dizayn var forumda beynim döndü
Evet renkler cok goz yorucu hece mavisiyle lacivet gece goz yorar normal olarak benlik bi skinti degil ?Gözlerinizi yoran dizayn mı renklermi eğer renkler ise DarkGuardian karanlık ortamları sevmiyormuş bu yüzden fobisi varmış diğer forumlar gibi zırt bırt önüne açılan banner reklamlarda yok neden yorulduki gözlerin @Sheewood
Gece mavisi ve beyaz Huzuru ve sonsuzluğu ifade eder. İnsana rahatlık ve huzur veren, dinlendirici bir renktir. Sadakat ve barışın rengi olarak da bilinir. İnsanı sakinleştirici etkisi vardır. Çok yoğun ve koyu olarak kullanılırsa insanı yalnızlığa itebilir. Bunu, açık bir gece karanlığında uzaklara dalıp gitmek olarak düşünebilirsiniz. @SheewoodEvet renkler cok goz yorucu hece mavisiyle lacivet gece goz yorar normal olarak benlik bi skinti degil ?
Önerilere ve tavsiyelere açığız varsa fikriniz paylaşınEvet renkler cok goz yorucu hece mavisiyle lacivet gece goz yorar normal olarak benlik bi skinti degil ?
Bu sekilde anlatınca gayet romantik oldu ama bu beni rahatsiz ettigi gercegini degistrmez yahu kalabalik bisey var cozemedim niye ustume geldiniz forum sizin istediginiz renge boyayin ? ben sadece kendimce olani soyledimGece mavisi ve beyaz Huzuru ve sonsuzluğu ifade eder. İnsana rahatlık ve huzur veren, dinlendirici bir renktir. Sadakat ve barışın rengi olarak da bilinir. İnsanı sakinleştirici etkisi vardır. Çok yoğun ve koyu olarak kullanılırsa insanı yalnızlığa itebilir. Bunu, açık bir gece karanlığında uzaklara dalıp gitmek olarak düşünebilirsiniz. @Sheewood
Ahahaha sesli güldüm buna adminler kontra ataga geçtiBu sekilde anlatınca gayet romantik oldu ama bu beni rahatsiz ettigi gercegini degistrmez yahu kalabalik bisey var cozemedim niye ustume geldiniz forum sizin istediginiz renge boyayin ? ben sadece kendimce olani soyledim
aynen helikopter kazansında.kobe ölmüş mü . ben mı uykumu alamadım
Aynen zorla begendirecekler????Ahahaha sesli güldüm buna adminler kontra ataga geçti
Evett renkler cok baskin belkide oyuzden irSen Diğer Taraflara gözün alıştıgı için oraların maşuk renklerine gözlerin alışmış burdaki keskin renklerde dikkatini fazlasıyla cekiyo buda senin gözlerini yoruyo sorun bu şekilde bence
Zamanla AlışırsınEvett renkler cok baskin belkide oyuzden ir
Tamm ?Zamanla Alışırsın
hehehe Bak onu ben yaptım işte begenmeseydin genede kalırdı amaBayan uye pembe cok tatli olmus hadi guzel bisey diyeyim de bitsin bu muhanbet?