Begenmedigim seylerin bi hükmü yok yani tamm admincim ???? ???hehehe Bak onu ben yaptım işte begenmeseydin genede kalırdı ama
Begenmedigim seylerin bi hükmü yok yani tamm admincim ???? ???hehehe Bak onu ben yaptım işte begenmeseydin genede kalırdı ama
Yok Şaka biyana tabikide fikriniz oldukca dile getirin yapmaya çalışırız elimizden geldiği kadar Öneri ve şikayetlere açığımBegenmedigim seylerin bi hükmü yok yani tamm admincim ???? ???
Tamm forumu komple pembe yapin bende susayim ? beni bilen bilir cadiyim ben ?? saka yapiyorum tamm tamm alistim artik ?? allahim ben niye bugun bukadar tamm gidiyorum ?Yok Şaka biyana tabikide fikriniz oldukca dile getirin yapmaya çalışırız elimizden geldiği kadar Öneri ve şikayetlere açığım
Forumu pembe yapalim hımmmm Bence Direk Senin üstüne yapalim forumu biz ceketimizi alip gidelim bu daha mantıklı geldi şimdi düşününce )))Tamm forumu komple pembe yapin bende susayim ? beni bilen bilir cadiyim ben ?? saka yapiyorum tamm tamm alistim artik ?? allahim ben niye bugun bukadar tamm gidiyorum ?
Neşe bunu begendi?????Forumu pembe yapalim hımmmm Bence Direk Senin üstüne yapalim forumu biz ceketimizi alip gidelim bu daha mantıklı geldi şimdi düşününce )))
Neşe mi senindemi adın neşee La havLe nedir bu çektigim çileNeşe bunu begendi?????
Baska kim nese ki?Neşe mi senindemi adın neşee La havLe nedir bu çektigim çile
Uzun Hikaye BoşverBaska kim nese ki?
Eski sevgilin mi? hadi hadi soyle @zuhal cekirdekleri getir muhabbet derin yere gidecek?Uzun Hikaye Boşver
Ohoo teşkilatmısınız siz kim tuttu sizi be söleyin hemen @DarKMaD @DarkGuardian toplanın bu CIA Ajanı buEski sevgilin mi? hadi hadi soyle @zuhal cekirdekleri getir muhabbet derin yere gidecek?
Ben herseyi bilirim faruk efendi herseyi? akrep burcuyum ben dikkat et?Ohoo teşkilatmısınız siz kim tuttu sizi be söleyin hemen @DarKMaD @DarkGuardian toplanın bu CIA Ajanı bu
Bende Aslan Burcuyum ona göreBen herseyi bilirim faruk efendi herseyi? akrep burcuyum ben dikkat et?
Hahah bize farketmez ?Bende Aslan Burcuyum ona göre
Tamam o halde sıkıntı yok demektir. savaş başlattın bak forumda anket konusu nerelere gittiHahah bize farketmez ?
Hahaha simdi ego kasayim biraz dur ? adminin konusunu mahvettim diye?Tamam o halde sıkıntı yok demektir. savaş başlattın bak forumda anket konusu nerelere gitti
hee Post kasttında Ego kaldı dimi sende haklısınHahaha simdi ego kasayim biraz dur ? adminin konusunu mahvettim diye?
Post kasmak ne demek ???hee Post kasttında Ego kaldı dimi sende haklısın
Hahah forumu gommmeye gelmis gibi mi ? allahim sen affetbu @Sheewood da baska bi yerlerden gelen bi admın gibi sanki