Valkahi haklısın 1 ay fazla oldu unuttuk gerçektenKazanç ne demek ilk defa duyuyom
Valkahi haklısın 1 ay fazla oldu unuttuk gerçektenKazanç ne demek ilk defa duyuyom
hayırlısı diyelim o zamanBizim konuda biz bizeyiz güzel kazanç sagkayan etkinlik felan demez kafasına göre dagıtır yada rol yapılır kazanç duruma göre dagıtımı yapılır
Ben 1 hafta içerisinde hiç görmedimValkahi haklısın 1 ay fazla oldu unuttuk gerçekten
Foto koy profilehayırlısı diyelim o zaman
Ay geçti kimse kazanamıyor bir ara her gün 3.4 rol oluyordu bir ara hergün dagıtım oluyordu hatta kokusunu alan geliyorduBen 1 hafta içerisinde hiç görmedim
Bittik ?Ay geçti kimse kazanamıyor bir ara her gün 3.4 rol oluyordu bir ara hergün dagıtım oluyordu hatta kokusunu alan geliyordu
tm bu venus admini sinir etti beni küfürü hak ediyor bana üy ol kardeşinin adına seni 5000 tl ödüle kuyacam diyorFoto koy profile
Küllerimizden yeniden dogarız bizBittik ?
O dil oyunu yapıyortm bu venus admini sinir etti beni küfürü hak ediyor bana üy ol kardeşinin adına seni 5000 tl ödüle kuyacam diyor
üye oluyoruz aynı ipten bonus alamazsın ama diyor onuda sonra diyor hıyar ya başta dese üye olmazdım smj yazma dedim salaaa
BETBEY burda sponsor taş gibi site oku bonus şartı kafana yatarsa korkusuz yatırım yaptm bu venus admini sinir etti beni küfürü hak ediyor bana üy ol kardeşinin adına seni 5000 tl ödüle kuyacam diyor
üye oluyoruz aynı ipten bonus alamazsın ama diyor onuda sonra diyor hıyar ya başta dese üye olmazdım smj yazma dedim salaaa
biliyorum hep yüzüne vuruyorum sonra zoruna gidiyorO dil oyunu yapıyor
bakim bir cevrime degerlendirimBETBEY burda sponsor taş gibi site oku bonus şartı kafana yatarsa korkusuz yatırım yap
Bilet etkinligi var bilettebiliyorum hep yüzüne vuruyorum sonra zoruna gidiyor
Kayıp bonus alıyor bilet alıncaBilet etkinligi var bilette
Ama bonus alamıyon
Promoları guzel
Oynama ordan o zaman boşverinceliyorum daaa bu yavşa bak yaaaa Ekli dosyayı görüntüle 4163
Tam bir..... Ogluinceliyorum daaa bu yavşa bak yaaaa Ekli dosyayı görüntüle 4163
ztn baglı degilim o siteyeOynama ordan o zaman boşver
sinir etti ztn dedim işin gücün laffTam bir..... Oglu