Hoş geldin kardeşimslm millet burada yeniyim bazılarınız beni bilir artık buradayız
güzel eyleneceli bol kazanclı günler diliyorum herkese adım beytullah
İYİ ettin getirdinHoşgeldin
@Adam1977 geldi
Çürükler olmasında biz mutluyuz böyle ?@Kumarbaz iyi insanın iyi çevresi olur çevreni topluyon buraya hayırlı olsun
sende hoş geldin aga sağolHoş geldin kardeşim
aynen birde şu saniye sorunu az olsa beklemesekÇürükler olmasında biz mutluyuz böyle ?
Temiz ortam sakin ortam özellikle ben dedim buraya getir diye sende kırmayıp geldin çok tşkler@Kumarbaz iyi insanın iyi çevresi olur çevreni topluyon buraya hayırlı olsun
sağol hacım agrısız başım oldum bura baya iyi olacakTemiz ortam sakin ortam özellikle ben dedim buraya getir diye sende kırmayıp geldin çok tşkler
Aynen en azından sohbet muhabbet var kupon takip rol olunca pirana yoksağol hacım agrısız başım oldum bura baya iyi olacak
yam yam de hacımAynen en azından sohbet muhabbet var kupon takip rol olunca pirana yok
ilk kullanııclara baktım gördüm hepsini ama uzun zaman dır hiç kimse ile konuşmuyorum bazıları ilede ters düştüm
Olur öyle şeyler unutulur ortam güzel oluncailk kullanııclara baktım gördüm hepsini ama uzun zaman dır hiç kimse ile konuşmuyorum bazıları ilede ters düştüm
tşkkr ederim hacı@fiyzo05 hoşgeldin
orası öylede ya ben yalan insanları sevmiyorum karşılıksız iyilik yapıyoruz adam 2 sonra sne kimsin diyor o yüzdenOlur öyle şeyler unutulur ortam güzel olunca
Bizim konuda biz bizeyiz güzel kazanç sagkayan etkinlik felan demez kafasına göre dagıtır yada rol yapılır kazanç duruma göre dagıtımı yapılırorası öylede ya ben yalan insanları sevmiyorum karşılıksız iyilik yapıyoruz adam 2 sonra sne kimsin diyor o yüzden
kimsenin etkinligine katılmadım yapmadım da
Kazanç ne demek ilk defa duyuyomBizim konuda biz bizeyiz güzel kazanç sagkayan etkinlik felan demez kafasına göre dagıtır yada rol yapılır kazanç duruma göre dagıtımı yapılır