varmış acı ama gerçek gece 23.59 yazacam uüzde 25 kayıp bonus alacam
varmış acı ama gerçek gece 23.59 yazacam uüzde 25 kayıp bonus alacam
aynen bu sıralar masa tenisi takılıyorum25 TL yani
bir sağlam site söylede ordan oynayayım ben şimdilik routebet ve kulisbette takılıyorum25 TL yani
Yorkbet derim bonususz oynadım sitebir sağlam site söylede ordan oynayayım ben şimdilik routebet ve kulisbette takılıyorum
Çok şike dönüyor oradadaaynen bu sıralar masa tenisi takılıyorum
yorkbet de kayıp bonus hakkı var dimi yatırm bonusu hiç alma adetim yok ama kayıp bonusu alırımYorkbet derim bonususz oynadım site
yani dönmeyen yer var mı acaabaÇok şike dönüyor oradada
@Slazenger ortağım var mı bir gelişme zaten beklyecem gece 23.59 sana ne dediler kural böyle mi dedilerTabi ortak hemen soralım
Yorkbette yatırım bonusu almazsan kayıp aliyon onuda kaybedersen tekrar kayıp aliyon çekiminde 6 saat sonra tekrar yatırım yapınca bonus aliyonyorkbet de kayıp bonus hakkı var dimi yatırm bonusu hiç alma adetim yok ama kayıp bonusu alırım
Yokyani dönmeyen yer var mı acaaba
yani 2 kere kayıp bonusu alabiliyorsun doğru mu anlamışımYorkbette yatırım bonusu almazsan kayıp aliyon onuda kaybedersen tekrar kayıp aliyon çekiminde 6 saat sonra tekrar yatırım yapınca bonus aliyon
Evet sen referans benim kullanıcı adımı yazyani 2 kere kayıp bonusu alabiliyorsun doğru mu anlamışım
ok papara ile en düşük ne kadar pekiEvet sen referans benim kullanıcı adımı yaz
50ok papara ile en düşük ne kadar peki
Ortagim görevli arkadaşlari su an offline ben yazdim cevap gelir gelmez sana bilgi verecegim@Slazenger ortağım var mı bir gelişme zaten beklyecem gece 23.59 sana ne dediler kural böyle mi dediler
ama benim ortağım 7/24 online iyi ki varsın cansın ilgin için teşekkür ederimOrtagim görevli arkadaşlari su an offline ben yazdim cevap gelir gelmez sana bilgi verecegim
Ne demek ortak bas tacisin iyiki sende varsin ?ama benim ortağım 7/24 online iyi ki varsın cansın ilgin için teşekkür ederim