Yine başladık erken geldin geç gittin vs vs... Sürekli bu problemlerle ugraşmak zorunda kalıyoruz öncelikle birbirimize saygı duyalım. Daha sonra ise biz bu etkinlikleri %30 sizlere ödül olarak kazancımızdan vermek %60 ise forumumuzda vakit geçirmenizi piyasadaki bir çok foruma nazaran tercihinizi bizim forumda yapmanız için bu kadar kupon yapıp para harcıyoruz... Tam da bu sebebten dolayı liste takip edenlerden çıkartılıcaktır. Şurada şu yazmıyo burada bu yazmıyo demeyin... Kimse sizden maddi açıdan bir destek istemiyor manevi olarak yanımızda oldugunuzu hissettirin yeter diyoruz ama bazı arkadaşlar bu gibi etkinlikleri bu mantıkla degil de bir rant elde etme mantıgıyla dahil oluyor... Lütfen kimse kimseye esip gürlemesin kimse bana gelip beni niye listeye almadın demesin. Ben konu içeriginin içindeki msjlara ve katılımları göz önünde bulundurarak bir liste çıkartıyorum kendimize göre haklı sebeblerimizden dolayı listeye almıyorum... Şimdi liste çıkartılıcak ve çekilişi daha sonra yapacagız... Herkese hayırlı geceler dilerim...