Zararı ne kardesimDisinol diye bisey var. Ama cok zararli dokunduruyosun ne agri ne sizi uyustryor
Asit abi. Bi defasinda benim oglan uyurken dokmus acip. Atm karti yokmu bembeyaz kaldi ustunde hicbirsey yazi filan kalmadi. Ve masayada dokuldu masa oyulduZararı ne kardesim
Aman ha sakın kullanmayın o zamanAsit abi. Bi defasinda benim oglan uyurken dokmus acip. Atm karti yokmu bembeyaz kaldi ustunde hicbirsey yazi filan kalmadi. Ve masayada dokuldu masa oyuldu
Aynen tehkikeliAman ha sakın kullanmayın o zaman
Tebrikler kardesimAMA BENIM DIS BAS YAS KAS AGRIMI BU KESIYOR PARAAAAAAAEkli dosyayı görüntüle 16325
Eyv baskanimTebrikler kardesim
çar çur etme parayı koy cebeAMA BENIM DIS BAS YAS KAS AGRIMI BU KESIYOR PARAAAAAAAEkli dosyayı görüntüle 16325
Ozelden alma kardesim devletten al özel pahalı ??geçmiş olsun kral, yarına sıra alalım sana dişçiden
parası neyse veririz, sağlıktan önemli mi kralOzelden alma kardesim devletten al özel pahalı ??
Maasi vermistik bu ilaç olduuuuuuuuçar çur etme parayı koy cebe
Dişi estetik olarak değerlendiren Saglık bakanlığına burda selamlarımı gonderiyorumparası neyse veririz, sağlıktan önemli mi kral
Iste bu neylere para vermiyoruz ki dimi kardeşim sağlıktan mi kisacazparası neyse veririz, sağlıktan önemli mi kral
Ne kazandın kanka, bereketli olsun, sakın kayıp etme,Maasi vermistik bu ilaç olduuuuuuuu
Helal sanaSu cekimi verip bi sigara yakamadim parasızlıktan sigara alamadik bugun Ekli dosyayı görüntüle 16326
Aslm kardesimDişi estetik olarak değerlendiren Saglık bakanlığına burda selamlarımı gonderiyorum