Şu hayatta ki en lanet ağrı diş ağrısı olabilir mi acaba ? ? Tuzlu su ile gargara , zeytin , karanfil hiç biri fayda etmiyor şu ağrıyı dindirecek bir çare yok mudur ?
Asitli içme öncelik le sonra sirke ile gargara yap asitli içecek kısıtlama kesinlikle şartŞu hayatta ki en lanet ağrı diş ağrısı olabilir mi acaba ? ? Tuzlu su ile gargara , zeytin , karanfil hiç biri fayda etmiyor şu ağrıyı dindirecek bir çare yok mudur ?
Günde 2 litre kolayı yek başıma içerim ama dişim ağrıdıgında hayatta içmem sirke ile de gargara yaptım bana mısın demiyor namussuzAsitli içme öncelik le sonra sirke ile gargara yap asitli içecek kısıtlama kesinlikle şart
İşte kola varya tm düşmanı birde soğuk içince azdiriyir ağrıyıGünde 2 litre kolayı yek başıma içerim ama dişim ağrıdıgında hayatta içmem sirke ile de gargara yaptım bana mısın demiyor namussuz
Sorma ya neler çektim bu dişten sağolasın dostumEn berbat agri diş ağrısı geçmiş olsun kardeşim
Aynen öyleİşte kola varya tm düşmanı birde soğuk içince azdiriyir ağrıyı
Birde bana sorun kafamı duvara vuruyorum resmenSorma ya neler çektim bu dişten sağolasın dostum
Oo kaç gece vurdum Allah bilirBirde bana sorun kafamı duvara vuruyorum resmen
Saolasin kardeşimgeçmiş olsun
Sağolasın dostumgeçmiş olsun
Dış dokturu geçmiş oldun kralŞu hayatta ki en lanet ağrı diş ağrısı olabilir mi acaba ? ? Tuzlu su ile gargara , zeytin , karanfil hiç biri fayda etmiyor şu ağrıyı dindirecek bir çare yok mudur ?
Reis rakı içiyorsun, alkol kullanıyorsan pamuga kolonya doküp dişine 1 2 dk basıyorsunŞu hayatta ki en lanet ağrı diş ağrısı olabilir mi acaba ? ? Tuzlu su ile gargara , zeytin , karanfil hiç biri fayda etmiyor şu ağrıyı dindirecek bir çare yok mudur ?
Ve sonraReis rakı içiyorsun, alkol kullanıyorsan pamuga kolonya doküp dişine 1 2 dk basıyorsun
Kafamda kentsel dönüşümlerVe sonra
Sen bence buralarda olmalısın kardesimKafamda kentsel dönüşümler
Eyvallah kral eksik olmaDış dokturu geçmiş oldun kral
Alkol kullanmıyorum ?Reis rakı içiyorsun, alkol kullanıyorsan pamuga kolonya doküp dişine 1 2 dk basıyorsun
BendeAlkol kullanmıyorum ?