Boşa izleme en fazla ms 1 1 gözün ağrımasınMAÇI SEYRETMEK İSTEYEN VARSA PADİŞAHBET VE HOLİGAN VERİYORRR 0.01 TL OLMASI YETERLİİ BEN SEYREDİYORUMM..
Boşa izleme en fazla ms 1 1 gözün ağrımasınMAÇI SEYRETMEK İSTEYEN VARSA PADİŞAHBET VE HOLİGAN VERİYORRR 0.01 TL OLMASI YETERLİİ BEN SEYREDİYORUMM..
Valla benin yerim daha burasıburada yapamazlar cımbızla ayıklarım etkinlik sonu başka forum ilgilendirmez beni biz kimsenin hakkını yedirmeyiz
Hic bisey anlamadim bu ss den .sadexe kufur etmissin adamaBak bi mesaj attım birine dönmedi bile 50tl para için bu küfürleri yiyorlar ya helal olsun ne diyim
gelir bu maç güveniyoruz sana reis alırsınYansin geceler diyoruz ve kaldığımiz yerden wondemeye devam ediyoruz
2.Kupon
Ekli dosyayı görüntüle 4706
Ts alirts gs maçı ne olur beyler
Ayrıntı şu çekim yapıcam 50tl lazım dedi attık döncek hala döncek arama kaydıda atiyimi bakmak ister misin parayı alana kadar 40mesaj attı sonra yol aldı bu küfürü biri bana etse para için gider cezasını yatarımHic bisey anlamadim bu ss den .sadexe kufur etmissin adama
VALLA ÖYLE CİBİLİYETSİZ İNSANLAR VAR Kİİ..Ayrıntı şu çekim yapıcam 50tl lazım dedi attık döncek hala döncek arama kaydıda atiyimi bakmak ister misin parayı alana kadar 40mesaj attı sonra yol aldı bu küfürü biri bana etse para için gider cezasını yatarım
Karakter meselesi de aile terbiyesi de ve edep yoksunu 10 tl bonus yada 15 tl için bole çoklu hesap açanların zaten kanı bozuk insanlardırHic bisey anlamadim bu ss den .sadexe kufur etmissin adama
Kimseyle alişveriş yapmican sanal alemde. . Ben hayatta o topalara girmem etkinlik yaparsam yaparim. Borc alma verme islerinde yokum .ne kadar samimk olursan ol skntı cikar sonjnda araya para girinceAyrıntı şu çekim yapıcam 50tl lazım dedi attık döncek hala döncek arama kaydıda atiyimi bakmak ister misin parayı alana kadar 40mesaj attı sonra yol aldı bu küfürü biri bana etse para için gider cezasını yatarım