Adminin won son adım gelsin tek ben varım ödülde bize gelir heralde artık tek yerim ödülü tabi ins kazanırsın
Rolü senmi yapionCamel sakin dostum
Kimsenin katılmaması onların şanssızlığı
2. 3. Adımda bitiricez işi inşallah
Ben bilmem normalde seni almamasinlazim tabi adminin rolü nasıl yaparsa kupon geldiği gibingeldin hemen bizde melis sanki pusuya yatmış beklionYarı yarıya diyelim
Birazdan gelcek tekli gidicez
Admin arkadaşı alırsın almazsın sana kalmis ama kupon tuttuğu gıbı hemen yazdı pusuda bekliyor belliWonnnnn devam mm
Anlamadım dediğini seni almaması lazım yerini hiç anlamadımBen bilmem normalde seni almamasinlazim tabi adminin rolü nasıl yaparsa kupon geldiği gibingeldin hemen bizde melis sanki pusuya yatmış beklion
Kasamı basmıştın adminimKUPON SONUÇLANSIN BEKLİYORUM
Öncelikle hoşgeldiniz roll amacı herkesin katılması 1 kişi bile katılsa toplam ödül 1 kişiye verilmez. Lütfen hem bize hem üyelere saygılı davranın.. senşn hakkın tüm ödül ü almak değil lütfen rolling kurallarına uyAdminin won son adım gelsin tek ben varım ödülde bize gelir heralde artık tek yerim ödülü tabi ins kazanırsın
Kasamı basmıştın adminim
Tm adminÖncelikle hoşgeldiniz roll amacı herkesin katılması 1 kişi bile katılsa toplam ödül 1 kişiye verilmez. Lütfen hem bize hem üyelere saygılı davranın.. senşn hakkın tüm ödül ü almak değil lütfen rolling kurallarına uy
Normalde rollerde katılan kişiler arasında pay edilir yeterli kisincikmazsaÖncelikle hoşgeldiniz roll amacı herkesin katılması 1 kişi bile katılsa toplam ödül 1 kişiye verilmez. Lütfen hem bize hem üyelere saygılı davranın.. senşn hakkın tüm ödül ü almak değil lütfen rolling kurallarına uy
Öyle birşey ilk defa senden duyuyorum 5 kişi değil 4 kişi olsaydı yine aynı ödül verilir. Tek hak vardır. Kazanç durumunda başka bir roll daha yaparızNormalde rollerde katılan kişiler arasında pay edilir yeterli kisincikmazsa
Valla adminin çok örneği var başka forumlarda öyle gördük hepÖyle birşey ilk defa senden duyuyorum 5 kişi değil 4 kişi olsaydı yine aynı ödül verilir. Tek hak vardır. Kazanç durumunda başka bir roll daha yaparız