Bol bol şanslar abi
Bol.sansSElamunaleyküm herkese yarın için düşündügüm çılgın bir kupon yaptım isteyen oynayabilir herneyse kuponumuz gelirse 10 kişiye 50tl papara ile dagıtım yapıcam fakat forumumuz da msj sayısı 50+ olan kullanıcılar çekilişe girecekdir... 50 msjım yok diye sitem etmeyin lütfen yarın akşama kadar 150msj yazabilirsiniz süre bol Şimdiden herkese bol şans diyorum hem bana hem size
Çekiliş şartı; Takip ve 50+msj sayısı
Ekli dosyayı görüntüle 4495
Bol şansSElamunaleyküm herkese yarın için düşündügüm çılgın bir kupon yaptım isteyen oynayabilir herneyse kuponumuz gelirse 10 kişiye 50tl papara ile dagıtım yapıcam fakat forumumuz da msj sayısı 50+ olan kullanıcılar çekilişe girecekdir... 50 msjım yok diye sitem etmeyin lütfen yarın akşama kadar 150msj yazabilirsiniz süre bol Şimdiden herkese bol şans diyorum hem bana hem size
Bol şanslarSElamunaleyküm herkese yarın için düşündügüm çılgın bir kupon yaptım isteyen oynayabilir herneyse kuponumuz gelirse 10 kişiye 50tl papara ile dagıtım yapıcam fakat forumumuz da msj sayısı 50+ olan kullanıcılar çekilişe girecekdir... 50 msjım yok diye sitem etmeyin lütfen yarın akşama kadar 150msj yazabilirsiniz süre bol Şimdiden herkese bol şans diyorum hem bana hem size
Bol sans olsunSElamunaleyküm herkese yarın için düşündügüm çılgın bir kupon yaptım isteyen oynayabilir herneyse kuponumuz gelirse 10 kişiye 50tl papara ile dagıtım yapıcam fakat forumumuz da msj sayısı 50+ olan kullanıcılar çekilişe girecekdir... 50 msjım yok diye sitem etmeyin lütfen yarın akşama kadar 150msj yazabilirsiniz süre bol Şimdiden herkese bol şans diyorum hem bana hem size