Gecmis olsun olmayinca 1 sayida llmuyorGecmis olsun kardesim
Gecmis olsun olmayinca 1 sayida llmuyorGecmis olsun kardesim
Sen biliyorsun bu isi ama sans olmayinca bilmekte yetmez reisKURGU ÇOK ŞAHANE AMA....ANTETEKUMPO 2'DE 1 ATMASI BELLİ ETTİ ZATEN....GEÇMİŞ OLSUN HEPİMİZE TEK SAYI İLE 1.3 K GİTTİ
Kendine dikkat et reis geldiginde yola devambugünlük yeter beyler aynen....yarın sabah erkenden yola çıkıcam yarın ben hiç yokum...forumu yalnız bırakmayın...çarşamba devam ederiz....
Hayırlı yolculuklar REİSbugünlük yeter beyler aynen....yarın sabah erkenden yola çıkıcam yarın ben hiç yokum...forumu yalnız bırakmayın...çarşamba devam ederiz....
Yolun açık olsunbugünlük yeter beyler aynen....yarın sabah erkenden yola çıkıcam yarın ben hiç yokum...forumu yalnız bırakmayın...çarşamba devam ederiz....
çok doğru yorum...ne kadar bilsende tecrübelide olsan o şans lazım hepimizeSen biliyorsun bu isi ama sans olmayinca bilmekte yetmez reis
Telafusu olur acisi cikar zamani gelince reisçok doğru yorum...ne kadar bilsende tecrübelide olsan o şans lazım hepimize
bugünlük yeter beyler aynen....yarın sabah erkenden yola çıkıcam yarın ben hiç yokum...forumu yalnız bırakmayın...çarşamba devam ederiz....
Iyi yolculuklarbugünlük yeter beyler aynen....yarın sabah erkenden yola çıkıcam yarın ben hiç yokum...forumu yalnız bırakmayın...çarşamba devam ederiz....