Adetmi önemli miktar mıFelsefe aynen öyle dostum mevcut bürolara en fazla toplu yatırım yapan kişi 1. ödülü alır ilk 4 bu sekil oluaacak katilan diğer arkadaslara da çekilişle 6 kişye ödül dağıtılacak
Adetmi önemli miktar mıFelsefe aynen öyle dostum mevcut bürolara en fazla toplu yatırım yapan kişi 1. ödülü alır ilk 4 bu sekil oluaacak katilan diğer arkadaslara da çekilişle 6 kişye ödül dağıtılacak
öncelik mevcut bürolar adt sonraki şart tutar tabi bu etkinlik bizim için bir ilk ayın başında daha büyüğü açılacak ve onda en yüksek ve en çok adt olarak sınıflandırma olacak suanki etkinlik de önceliğimiz listedeki bürolara hepsine yapan öncelik ve arkasından en çok yatırımı yapan liderlik tablosu 2 3 güne yayınlanır oradan takip ederek konuyu sürekli güncel tutacağız takip ederek sıralamayı görebileceksinizAdetmi önemli miktar mı
adet onemlo dimi miktar degilFelsefe aynen öyle dostum mevcut bürolara en fazla toplu yatırım yapan kişi 1. ödülü alır ilk 4 bu sekil oluaacak katilan diğer arkadaslara da çekilişle 6 kişye ödül dağıtılacak
su mesaj suresinide 30 saniye yapin ne olcak 1 dkka 50 saniye nedir 30 a dusurun lutfen bi etkinlik namina ayipFelsefe aynen öyle dostum mevcut bürolara en fazla toplu yatırım yapan kişi 1. ödülü alır ilk 4 bu sekil oluaacak katilan diğer arkadaslara da çekilişle 6 kişye ödül dağıtılacak
Katılımlarını bekliyoruzcok guzel etkınlık
Katilcam baskan m etmeKatılımlarını bekliyoruz
Uygunmu yani yaptığımARKADAŞLAR GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE BÖYLE KAYIT ALTINA ALINACAKTIR.
tabiki ben takip etmek adına kayıt altına alıyorumUygunmu yani yaptığım
dostum ya bilet ya burası kurallarda var seçmen gerek birisiniagronbet 200 tl - ysfbrkk
Ekli dosyayı görüntüle 11874