Aglamayin penaltilar bal gibi penalti yenemediniz diye simdi penaltilarami bahane ediyonuz yazik futboldan anlasaniz kurallari bilsenizPenaltı şampiyonu valla adam gibi bir maçları yokkk
Aglamayin penaltilar bal gibi penalti yenemediniz diye simdi penaltilarami bahane ediyonuz yazik futboldan anlasaniz kurallari bilsenizPenaltı şampiyonu valla adam gibi bir maçları yokkk
İzlemeden yapılan yorum oBirader penaltilar penalti futboldan anlamiyosun sen
Bol sans diliyorum kardesim
Aynen izlememis iki penalti verdiya kisi kendinden bilirİzlemeden yapılan yorum o
Evet bu kurallaar bir tek sizde geçerli kimse ağlamıyor siz agliyonuz adalet diyeee ?Aglamayin penaltilar bal gibi penalti yenemediniz diye simdi penaltilarami bahane ediyonuz yazik futboldan anlasaniz kurallari bilseniz
Kardesim iki yorum yazdim sivas ikiler karabukte atar demedimmi attilar bunlar tarafli oldugu icin tbrk etmiyolar hatta dedim.duygusalliga yer yok diyeBol şans
İzleyip yorum yaptık aynen fener bjk gergin gol yer dedim bendeKardesim iki yorum yazdim sivas ikiler karabukte atar demedimmi attilar bunlar tarafli oldugu icin tbrk etmiyolar hatta dedim.duygusalliga yer yok diye
Sampiyon gs goztepe sari kirmizi gozlerinizi alir bir darbede ordan hakattiniz sizEvet bu kurallaar bir tek sizde geçerli kimse ağlamıyor siz agliyonuz adalet diyeee ?
Sanadabol şans herkese...
TM gardas sampiyonn sizsiniz emzikspor ağlamaya devammm edinnn ?Sampiyon gs goztepe sari kirmizi gozlerinizi alir bir darbede ordan hakattiniz siz
Zor bence ya bjk varını yokunu ortaya kor mot7ve olurSampiyon gs goztepe sari kirmizi gozlerinizi alir bir darbede ordan hakattiniz siz