Bahse girelim bence ufak, birbirimizi tanıyoruz az cokHafta sonu görürsün 10 mu 3 mu
Bahse girelim bence ufak, birbirimizi tanıyoruz az cokHafta sonu görürsün 10 mu 3 mu
Tecrübe yok takımda hoca futbolcu yönetim şampiyonluk tecrübesi eksik bu havaları bilmiyor yoksa bura ya kalmazdı bu işHayatta korku yok abi dünde dedim olmazsa bile gönlümün şampiyonu
Bizden bahsediyorsun diymiTecrübe yok takımda hoca futbolcu yönetim şampiyonluk tecrübesi eksik bu havaları bilmiyor yoksa bura ya kalmazdı bu iş
EvetBizden bahsediyorsun diymi
Alakası yokkk abiiii dünyada arka arkaya aynı maça bir hakem tek bjk maçına ataniyor katlediliyorTecrübe yok takımda hoca futbolcu yönetim şampiyonluk tecrübesi eksik bu havaları bilmiyor yoksa bura ya kalmazdı bu iş
O yorumuna kesınlıkle katılıyorum, birde cenk le abubakar uzun zamandır yok, karın İle bu kadar
Larin ileO yorumuna kesınlıkle katılıyorum, birde cenk le abubakar uzun zamandır yok, karın İle bu kadar
Bırak be ne alakası yok çok var çok ben kendim içindeyim dün kenarda takımı atesleyecek ne yapıldı hoca ne yaptı ancak elini aç kolunu aç yönetim ne yaptı uykuda dün seyirci olsaydı tur7b7nfe yemin ederim sergen saha dışında olsaydı yönetim sahada tur7b7nfe olmasaydı yine maçı kazanırdı o seyirci ateşler takımıAlakası yokkk abiiii dünyada arka arkaya aynı maça bir hakem tek bjk maçına ataniyor katlediliyor
+99999Tecrübe yok takımda hoca futbolcu yönetim şampiyonluk tecrübesi eksik bu havaları bilmiyor yoksa bura ya kalmazdı bu iş
Nasilll ne alakası varrrr abiiiBırak be ne alakası yok çok var çok ben kendim içindeyim dün kenarda takımı atesleyecek ne yapıldı hoca ne yaptı ancak elini aç kolunu aç yönetim ne yaptı uykuda dün seyirci olsaydı tur7b7nfe yemin ederim sergen saha dışında olsaydı yönetim sahada tur7b7nfe olmasaydı yine maçı kazanırdı o seyirci ateşler takımı
Sergen de sorun yok transfer yok yonetim bitik. O da ligin bitmesini beklıyor derhalBırak be ne alakası yok çok var çok ben kendim içindeyim dün kenarda takımı atesleyecek ne yapıldı hoca ne yaptı ancak elini aç kolunu aç yönetim ne yaptı uykuda dün seyirci olsaydı tur7b7nfe yemin ederim sergen saha dışında olsaydı yönetim sahada tur7b7nfe olmasaydı yine maçı kazanırdı o seyirci ateşler takımı
Reis gese limisin, 100 tele sine bahse giriyoruz, ödemeler ayın 5 inde?+99999
Beşiktaş'lıyım ?Reis gese limisin, 100 tele sine bahse giriyoruz, ödemeler ayın 5 inde?
Allah muvaffak eylesin?Beşiktaş'lıyım ?
Yav transfer yapmıyor ki takımıSergen de sorun yok transfer yok yonetim bitik. O da ligin bitmesini beklıyor derhal
Ne alaka kardeşim cenk yok abu yok, yeri geldı takım umut nayır ı güven i arar olduYav transfer yapmıyor ki takımı