Ben hakikaten yazmadim kiYazdın mı papara ki bir sen kaldın diyordu
Ben hakikaten yazmadim kiYazdın mı papara ki bir sen kaldın diyordu
Duman ile mi göndersin sanaBen hakikaten yazmadim ki
Sen o devirleri hic bilmezsin ki kardesim eskiden biz öyle haberlesiyirdukDuman ile mi göndersin sana
GeldiGeldi mi paran
Hakem değil la Hakeden, yazacaktım, ayrıca necip in kafasına aldıgı tekmeye de kırmızı vermediYahu bırakın yeter ya hep hakem hek3m ne vardı hakemlik
Orda necip tekmemi yedi sence yoksa takım arkadaşına mi vurduHakem değil la Hakeden, yazacaktım, ayrıca necip in kafasına aldıgı tekmeye de kırmızı vermedi
KimiNeyse boş konuşamaya gerek yok haftaya tebrik etmeye gelirsiniz
Bol sans diliyorum kardesim
Kim şampiyon olur ise
A kafasının kopmadı gerekmiyor tmm taraftarsın anlıyorum daOrda necip tekmemi yedi sence yoksa takım arkadaşına mi vurdu
Ben yanlış pozisyon mu izledim adm ayağını çok yüksek kaldırıyor doğru ama necip kafayı sokmuyor futbolun oruspulug7nu yapıyor rakip oyuncuyu itekkeyip kendisi sonra kafayı koymuş gibi yapıyorA kafasının kopmadı gerekmiyor tmm taraftarsın anlıyorum da
Yanlış pozisyon aynen, ayrıca bırak vurmayı ayagı oraya kaldırmak Bile tehlıkelı hareket degerlendorılıp durduk calmıyor muBen yanlış pozisyon mu izledim adm ayağını çok yüksek kaldırıyor doğru ama necip kafayı sokmuyor futbolun oruspulug7nu yapıyor rakip oyuncuyu itekkeyip kendisi sonra kafayı koymuş gibi yapıyor
Ayak yüksek kalktı temas yok tehlikeli hareket sarı belki niye kırmızı bekliyor bjk tarafıYanlış pozisyon aynen, ayrıca bırak vurmayı ayagı oraya kaldırmak Bile tehlıkelı hareket degerlendorılıp durduk calmıyor mu
Yahu biz tekmeyi yedik öyle darbe sert değil denildi unutmayın bunuYanlış pozisyon aynen, ayrıca bırak vurmayı ayagı oraya kaldırmak Bile tehlıkelı hareket degerlendorılıp durduk calmıyor mu
E faul bile çalınmadıAyak yüksek kalktı temas yok tehlikeli hareket sarı belki niye kırmızı bekliyor bjk tarafı
Sen beni deli etmeye mi çalışıyorsun iki resme bak bir necip e faul varmi yahu necip rakibe arkadan omuz koyup teknenin önünü atıyır neyin faulü bekliyorsunuz burdaE faul bile çalınmadı
İlk resimde tekme yediğini ikinci resim de düşmek üzere oldugunu görüyorumSen beni deli etmeye mi çalışıyorsun iki resme bak bir necip e faul varmi yahu necip rakibe arkadan omuz koyup teknenin önünü atıyır neyin faulü bekliyorsunuz burda