Hocam sorun nedir neden prüz çıktı işlemimde aff dan üye oldum 50 tl yatırdım 2 siteye deListede isminiz yok kontrol edip döneceğim
Herkese gönderildi benim neden listede ismim yok
Hocam sorun nedir neden prüz çıktı işlemimde aff dan üye oldum 50 tl yatırdım 2 siteye deListede isminiz yok kontrol edip döneceğim
bekliyoruz
Bana da dönüş yapsanız Açelya HanımDönüş yapılmıştır dm bakar mısınız
0st üste yazmanıza gerek yok dönüş yapılacak KT edikipBana da dönüş yapsanız Açelya Hanım
Nasıl yani 3 siteye de yatırım yaptık 100 mü alacağız sadeceListe yukarıdaki gibidir. Her üye sadece 1 etkinlikten yaralanıyor. Listedeki arkadaşlar dışında msj atmayın çok karışıyor rica edeceğim
DOSTUM O KONU FARKLI BU KONU FARKLI ORADA EKLENMEDİYSE DESTEĞE YAZIP ALABİLİRDİN ŞU AN ALINIYOR MU BİLMİYORUM. KONUYU MEŞGUL ETME FARKLI BİR KONUDAKİ ŞİKAYETİN İÇİNlotobet yatırım falan gerek yok dendı kanalı ızleyın dedıgımız zaman ekran goruntusuyle ss atın forum dendı bızım lınkten uye olun 24 saat ıcınde yatıcak dendı yayın tekrarını ızlersenız gorursunuz 1 haftadan fazla oldu ekleme yapılmadı ya unutuldu ya sıte sıze yatırdık dedı yatırmadı yada bılmıyorum ekleme yapıp yapmıcaıgnızı soglersenız bosuna beklememıs olurz
3 siteye de linkten üye olup 50 tl yatırımı olanlar sadece 1 ödül mü alacakDOSTUM O KONU FARKLI BU KONU FARKLI ORADA EKLENMEDİYSE DESTEĞE YAZIP ALABİLİRDİN ŞU AN ALINIYOR MU BİLMİYORUM. KONUYU MEŞGUL ETME FARKLI BİR KONUDAKİ ŞİKAYETİN İÇİN
50 fs veya fb alanlar ikinci etkinlikten yararlanamiyorlar3 siteye de linkten üye olup 50 tl yatırımı olanlar sadece 1 ödül mü alacak
Megapri bunlardan ayrı tabi değil mi onda öyle bir durum söz konusu olmadı bu durumda 2 ödül hakkım oluyor50 fs veya fb alanlar ikinci etkinlikten yararlanamiyorlar
Ayrı firma etkinliği megapariMegapri bunlardan ayrı tabi değil mi onda öyle bir durum söz konusu olmadı bu durumda 2 ödül hakkım oluyor
Ozelden bilgilerinizi iletin lütfenzek787878
kulanıcı adım
basegel ve bettilt 50 100 ikisinede yatıeımım var
ödülüm gelmedi rica etsem bakabilirmisiniz