verildi57 59 biletleri lütfen
kullanıcı adı Rdvan34
verildi57 59 biletleri lütfen
kullanıcı adı Rdvan34
verildi ama fotoyu öelden at bana reisim ltfn.
verildi58 numaralı bilet lütfen
kullanıcı adı Rdvan34
konuşulacakÖdüller nakit olmuyor mu
çünkü max bilet 30 onun için görüşüyorum.@Leromeno benim biletlerim neden verilmiyor son yatırımlarına vermedin hala
Ben artık bu büroya yatırım dahi yapmıcam çok art niyetliler çevrimli vede çok yüksek oranlardan sonuç lose ödüldende ele geçen bi şey yok amaçları sadece kazanmak .kazandırmak değilkonuşulacak
Bu eklenmediNuvem
150tl
sana verdim dün dostumDun paylaştım yatırım benden sonra kileri verildi biz arada kaynadık profil şeytana benziyo diyemi korkup vermiyo admin anladim,)
VERİLDİNuvem
150tl
valla bende bu durumdan sıtemlıyım dunku bonusun cevrımını tamamladım oynadıgım bahıslr arasında ıadelı bahıs varmıs kaybettı zaten o cevrımı komple bastan yaptırttılar dusun kazandıgımız odul ıcın 2000 kusurluk cevrım yaptık,ınsan dedım madem ıadelı bahıs yasak forumda kural sarta yazarsınız dedım bu sıtemızın genel kuralı dedıler.Bir de lımıtlemısler 500 tane bahıs aldıkBen artık bu büroya yatırım dahi yapmıcam çok art niyetliler çevrimli vede çok yüksek oranlardan sonuç lose ödüldende ele geçen bi şey yok amaçları sadece kazanmak .kazandırmak değil
Dostum silebilirsin benimkileri hesabı kapattiracam ben muhtemelen bexbettev
verildi ama fotoyu öelden at bana reisim ltfn.
özele gelir misin?Dostum silebilirsin benimkileri hesabı kapattiracam ben muhtemelen bexbette