Onun ciğerini sökücem ben ?erosun cıgerı kuruyo ama onu nasıl yapıcaz
Goy goyumuz bittiyse iş konuşalım kanks ?
Onun ciğerini sökücem ben ?erosun cıgerı kuruyo ama onu nasıl yapıcaz
Cıgerımız kurudu beeeeerosun cıgerı kuruyo ama onu nasıl yapıcaz
tamam recep kardesım .Onun ciğerini sökücem ben ?
Cıhersız erosOnun ciğerini sökücem ben ?
Jhony Bravo izliyorum.Samuyai Jack başlamadı daha :/tamam recep kardesım .
Senle görüşecez ?Cıhersız eros
Tilkiye sormuşlar pişmiş tavuk sever misin??tilki gülmekten söyleyememiş ???Pokemon spın severmı ?
@Sailormoon. Sever pokemonnnnn cok derın bi söz yalnızTilkiye sormuşlar pişmiş tavuk sever misin??tilki gülmekten söyleyememiş ???
Her zaman yerımz yurdumuz belli ?Senle görüşecez ?
Geçen geldim kapına,çıkamadın.Aha @Toprak2014 dayıya sor ?Her zaman yerımz yurdumuz belli ?
duyduklarım dogru mu @Eros1991 bide arayıp sormuyo sildim ben onu diyodunGeçen geldim kapına,çıkamadın.Aha @Toprak2014 dayıya sor ?
Abi abi dedın de senı toprak dayınla kapıcıların elinden almadıkmı receppp??Geçen geldim kapına,çıkamadın.Aha @Toprak2014 dayıya sor ?
Ahahahah ??? olm yapma boyleduyduklarım dogru mu @Eros1991 bide arayıp sormuyo sildim ben onu diyodun
Beni silemez kank.Kalbinde imzam var ?duyduklarım dogru mu @Eros1991 bide arayıp sormuyo sildim ben onu diyodun
kalpmiydi orası . bende yanlış hatırlıyo olabılırımBeni silemez kank.Kalbinde imzam var ?
Sende vardın o akşam whatsappta ?
Ben zerhostum unuttum ?Beni silemez kank.Kalbinde imzam var ?
Sende vardın o akşam whatsappta ?
Tekelin ordaydım Tokinin karşısında.Kornaya da bastım o kadar video da attım.Çıkamadı bilirleri.Emekköylüyüz biz gardaş ?kalpmiydi orası . bende yanlış hatırlıyo olabılırım
gardaş mı ,, kardeş tir oTekelin ordaydım Tokinin karşısında.Kornaya da bastım o kadar video da attım.Çıkamadı bilirleri.Emekköylüyüz biz gardaş ?
Sen öle anlarsın diye kank ?gardaş mı ,, kardeş tir o