Yok yayin basarili olsa acicakti ahmet. Twich bildirimi acik oldugundan forumdan once haberim oluyor acilirsa 7 dk bi test yayını açıldı. Bi sorun çıktı galiba yayında. Onu merak ettim.YAPILACAK DİYE BİR ŞEY SÖYLENMEDİ YOKSA BEN Mİ GÖRMEDİM ?
HABERİM YOKTU DOSTUMYok yayin basarili olsa acicakti ahmet. Twich bildirimi acik oldugundan forumdan once haberim oluyor acilirsa 7 dk bi test yayını açıldı. Bi sorun çıktı galiba yayında. Onu merak ettim.
o yayın denemelikdi olmadı gece kayıt yaptık youtubda paylaşcaz oyunları ben birazdan başlıcam hatta youtubeye atmaya
Tskımlat arasında bütce farkı çok yok ondandır kalite farkı. Bizimki gibi değil24 uncuyle 18 inci arasinda 6 puan var. Bu nasıl bir lig
Ooooo ADMİNİMİZ GELMİŞ GOL GETİRMEYE GELDİo yayın denemelikdi olmadı gece kayıt yaptık youtubda paylaşcaz oyunları ben birazdan başlıcam hatta youtubeye atmaya
Bro walla ozledim yav . Ne zaman yayın accanizo yayın denemelikdi olmadı gece kayıt yaptık youtubda paylaşcaz oyunları ben birazdan başlıcam hatta youtubeye atmaya
ATTIR ABİ ATTIR SON 2 DAKİKAgelmedi mi hala ? dur hemen arıorum atsınlar bir gol