Sayin kullanicimiz yapabilirsiniz buraya atiniz efendimSitelere metefeden yatırım yapsak birşey olurmu payfix numaramızı yatırım ss ile burayamı atalım
Sayin kullanicimiz yapabilirsiniz buraya atiniz efendimSitelere metefeden yatırım yapsak birşey olurmu payfix numaramızı yatırım ss ile burayamı atalım
Ödülü sizmi gönderiyorsunuz yatırımdan maksimum ne kadar sürede geliyorSayin kullanicimiz yapabilirsiniz buraya atiniz efendim
Ödüller bizim araciligimizla yollanacak.Bettilt ve Bahsegel de çekimler 08.00-18.00 arası yollanıyor.cektiginiz yönteme göre farklılık gösteriyor lakin gün içinde kısa sürede gelmekteÖdülü sizmi gönderiyorsunuz yatırımdan maksimum ne kadar sürede geliyor
Linkten üye oldum şimdi yatırım yaparsam 100tl ödül yarın gün içinde gönderilirmiSayın üyeler bununla ilgili forum yöneticilerimizde aciklama yapiyor etkinlikler 29nda sonlanacaktir ve 24 saat icerisinde ödüllerin gönderimi gercekleşecektir
Etkinliğimiz 29 n da sonlandirilacaktir etkinlik sonlandiriltiktan sonra 24 saat icerisinde tüm katilan üyelerin hediyeleri gönderilecektirLinkten üye oldum şimdi yatırım yaparsam 100tl ödül yarın gün içinde gönderilirmi
Sizler 1 etkinliğimizden yararlandiniz efendim sizler 50 tl yatirima 100 tl etkinliğinden faydalanamiyorsunuzSizin eklediğiniz bonusu 250 yaptım 50 tl yatırdım kullanıcı adı ibokacan16
Linkten üye olunduEkli dosyayı görüntüle 19647