İyi bir tatil sana ilaç gibi olurfarketmiyorki.covit.dusuyor normal hasta artiyor
İyi bir tatil sana ilaç gibi olurfarketmiyorki.covit.dusuyor normal hasta artiyor
İyi olurda imkan zorİyi bir tatil sana ilaç gibi olur
Kanka kime gitsem ödemez dyor **@Jakadal halletnmi
Kanka napcaz yaaKanka kime gitsem ödemez dyor **
Kanka Bi şekilde hallederiz en kotu ana parayı yaKanka kime gitsem ödemez dyor **
Digerr ibne cevap vwrmyor canimi sktiKanka Bi şekilde hallederiz en kotu ana parayı ya
Ya sabır valla delirmemek elde degl kankaDigerr ibne cevap vwrmyor canimi skti
Canliya baglan aga agir konus braz korkma bukadar. Sor yani. Altyapi diyorya o yalan haberin oksun amaYa sabır valla delirmemek elde degl kanka
Umarım doğrudur bin türlü saçma sapan hareketler şimdi ağır konusrm bu kezde engel atarlar vsCanliya baglan aga agir konus braz korkma bukadar. Sor yani. Altyapi diyorya o yalan haberin oksun ama
Lisansi yokmu bunların var sen isi bkmyosun. Saat 17 ye kadar sonuckanmazsa lisans ve altyapiya mail atacagini soyle.Umarım doğrudur bin türlü saçma sapan hareketler şimdi ağır konusrm bu kezde engel atarlar vs
Aynen öyle yapaynLisansi yokmu bunların var sen isi bkmyosun. Saat 17 ye kadar sonuckanmazsa lisans ve altyapiya mail atacagini soyle.
Yapican tabi. Ama deki madem altyapi inceleme yapıyor. Ben zaten ingiliz dili edebiyati okuyorum cevirip mail atiyorum o halde de.Aynen öyle yapayn
Yazmalı artıkYapican tabi. Ama deki madem altyapi inceleme yapıyor. Ben zaten ingiliz dili edebiyati okuyorum cevirip mail atiyorum o halde de.
Tabiki. Altyapiya bir mail atsin bakalim. Birde lisansaYazmalı artık
Bak ne olur öyleTabiki. Altyapiya bir mail atsin bakalim. Birde lisansa
Aynen oyleYapican tabi. Ama deki madem altyapi inceleme yapıyor. Ben zaten ingiliz dili edebiyati okuyorum cevirip mail atiyorum o halde de.
Ne duruyorsun yaz gitsin bir kopyasını da destege at.
Aynen oyle