Neye gore sacma, sohbet muhabbet rolling yaptık paylastım, yaptık, sende boyle dersen biz ne yapalım, sen mod ol mod,Çok çok saçma mesaj kasildi ama durduk yere mi düşürdü sence ödülü
Neye gore sacma, sohbet muhabbet rolling yaptık paylastım, yaptık, sende boyle dersen biz ne yapalım, sen mod ol mod,Çok çok saçma mesaj kasildi ama durduk yere mi düşürdü sence ödülü
???@baba_kngk25 bir düzine maç vardı Cyber e basılır mi o para
Sence öyle mi tek taraflı bakma benceNeye gore sacma, sohbet muhabbet rolling yaptık paylastım, yaptık, sende boyle dersen biz ne yapalım, sen mod ol mod,
Param yok diyonnn??
Roll var diye yazdimEfendim
Abi sen kimden yanasinÇok çok saçma mesaj kasildi ama durduk yere mi düşürdü sence ödülü
Oyle tabi, adam burda günlük 10 saatini gecıyor yeri geldımi, bu emek degıl mı abi,Sence öyle mi tek taraflı bakma bence
Hangi macc ne oynadniBaslyorrr
Bende onu diyorum ?Abi sen kimden yanasin
İyi yapmışsın zaten senden başka yazan yok hainler topluluğunun icinderiz ?Roll var diye yazdim
Tabiki emek kimsenin emegine lafım yokOyle tabi, adam burda günlük 10 saatini gecıyor yeri geldımi, bu emek degıl mı abi,
Bn dedim baba kingo oynadi toronto cyber birnci ctrek 2.5 handi fark atarHangi macc ne oynadni