atlas betin sponsor olduğu bir forum var mı ?Cok degisik site
Inanki daha cok yatirim yaptim cok cektim
Simdi bole yapmalari cok ilginc yaziklar olsun giden gitti artik onlarin ben taaa. Anladiniz siz kankalarim ?
atlas betin sponsor olduğu bir forum var mı ?Cok degisik site
Inanki daha cok yatirim yaptim cok cektim
Simdi bole yapmalari cok ilginc yaziklar olsun giden gitti artik onlarin ben taaa. Anladiniz siz kankalarim ?
Vardir herhalde.kankamda bosver ya kil oldum resmen allah bildigi gibu yapsin onlari saglayicidan kaynakli dediler bosver baskan ya yemin ediyom uykusuz kaldim bunlarla konus konus inanki aradilar bekledim bekleyin gene aricaz dediler yemin ettim kil oldumatlas betin sponsor olduğu bir forum var mı ?
KARDEŞİM HAKKIN O SENİNVardir herhalde.kankamda bosver ya kil oldum resmen allah bildigi gibu yapsin onlari saglayicidan kaynakli dediler bosver baskan ya yemin ediyom uykusuz kaldim bunlarla konus konus inanki aradilar bekledim bekleyin gene aricaz dediler yemin ettim kil oldum
sor ya bunlaraVardir herhalde.kankamda bosver ya kil oldum resmen allah bildigi gibu yapsin onlari saglayicidan kaynakli dediler bosver baskan ya yemin ediyom uykusuz kaldim bunlarla konus konus inanki aradilar bekledim bekleyin gene aricaz dediler yemin ettim kil oldum
Adam sın ?? abi haklısın vallabilinecek bir durum yok kral en azından biz yardımcı olabilirdik şimdi kim yardım edecek ona pegasus hava yolu şirketlerimi
Atlasbet KAZANAN KUPONU KAYBETTI OLARAK GOSTERDI
BUTUN KANITLAR MEVCUTTUR
SS ATTIM HEPSINI
YAZIKLAR OLSUN BIRDE DAHA ONCE KAC KEZ YATIRIMLAR YAPMISTIM
BIRDAHA ATLASBET MI TOVBELER OLSUN
136 TLSINDE DEGILIM YAZIKLAR OLSUN
MACIDA IZLEMEME RAGMEN KAYBETTI DENDI
@İZCİ @BonusLideri @ivvrson @Leromeno ONAY Lütfen
Inaninki 136 tlsinde degilim
Atlasbete dunya kadar yatirimim var yapilan haksizlik dokundu bana
bro atsana attıkları ekran görüntüsünü@Leromeno banada soylemediler adminim sadece ekran gorunrusu attilar 47 dediler baska bisey demediler
Yasiklar olsun demekren baska bisey gelmiyor aklima
Konu acik kalsin
Ve 2 3 tane daha foruma sikayet actim zaten ama bunlar kendini bilmezler zaten hep kendileri haklilar
Adminim KUPONDAN UMIDIM YOK ARTIK GIDEN GITTI KONU ACIK KALSIN AMA BUNLARA NE DESEN BOS CUNKU
GIDEN GITTI YAPCAK BISEY YOK ARTIK NE YAPTIYSAM OLMADI CUNKU SIZLERDE SAGOLUN ADMINLERIM ILGILENDINIZ
Te onu bana wpden atti canli destek bilgi vermiyor ugrasmiyor yani diyimbro atsana attıkları ekran görüntüsünü
tamamdır o zaman geçmiş olsunTe onu bana wpden atti canli destek bilgi vermiyor ugrasmiyor yani diyim
Bende sinirlendim.kadina dedim hadi gisib isinize ya ben sizin paranizami kaldim dedim deli ettiler resmen kanka giden gitti artik ugraslariniz icin cok cok sagolun ama bunlar uckuatci olmuslar artik
Sagol adminim giden gitti artik konu genede aktif kalsin herkes gorsuntamamdır o zaman geçmiş olsun
Konu aktif kalsın böyle siteler baronmasınSagol adminim giden gitti artik konu genede aktif kalsin herkes gorsun
Ona gore dikkat etsin
EN KISA SUREDE SPONSOR BUROYA YATIRIM YAPIP ODULLU YAPACAGIM ?
Aynen haklisin ?Konu aktif kalsın böyle siteler baronmasın
Çözüm yokmu halaAynen haklisin ?