vay kardo hgYaramazlık varmı yokmu diye?
vay kardo hgYaramazlık varmı yokmu diye?
Ama arada bizi de teştif et kank.Hatta Teftiş et daha iyi olur ?Hacı forumları teştif ediyorum ☺
Hoşbulduk kankavay kardo hg
Kanka saolsin düzeltigin için sabah sabah kafam bı turlu almadı ya doğrumu yazıyoruz diye??Ama arada bizi de teştif et kank.Hatta Teftiş et daha iyi olur ?
vay recebimmmAma arada bizi de teştif et kank.Hatta Teftiş et daha iyi olur ?
Bizde de takıntı oldu kank.Bunlar hep fakirlikten ?Kanka saolsin düzeltigin için sabah sabah kafam bı turlu almadı ya doğrumu yazıyoruz diye??
Daha sık bekliyoruz seni kardeşim .. ferah buralar.. tam bizlik dolandiricimiz falan da yok şu an için..Hoşbulduk kanka☺
Söyle canımvay recebimmm
Bol şansUtah 2 per 54.5 üst 150 attım kanka
Gelsin o zmaan .Utah 2 per 54.5 üst 150 attım kanka
hg krdsmSöyle canım
Valla sana yemin ederim okadar soledim kanka sk ak bak link attım demekki tamam diyip üye olmadi napim kanka 3 yaşında değil 33 yaşında adam yani?Yalniz sezgine hala üye kaydı yapmadık @Kondu1903 , sorumlusu sensin
Ben hep burdaydım kank.Keşke sen de burada olsaydın ?hg krdsm
Sezoş sevdiğimiz kardeşlerimizden.İlla zorla mı getirelim.Sende jop vardır kank.Hallediver ?Valla sana yemin ederim okadar soledim kanka sk ak bak link attım demekki tamam diyip üye olmadi napim kanka 3 yaşında değil 33 yaşında adam yani?
Yarın gelsin kesin.. biz eşimizi dostumuzu sevdiğimiz bizi seven insanları davet ediyoruz kankaValla sana yemin ederim okadar soledim kanka sk ak bak link attım demekki tamam diyip üye olmadi napim kanka 3 yaşında değil 33 yaşında adam yani?
Kanka şuan o bonushan ede?Yarın gelsin kesin.. biz eşimizi dostumuzu sevdiğimiz bizi seven insanları davet ediyoruz kanka
Hod kapalı galibaKanka şuan o bonushan ede?