Çok değişik bi durum yani son günNe zaman itibarı ile gecerli @BonusLideri keşke ayın 5 inde ödemelerdn sonra düzenleme gelseydi
Çok değişik bi durum yani son günNe zaman itibarı ile gecerli @BonusLideri keşke ayın 5 inde ödemelerdn sonra düzenleme gelseydi
Belkide oyledir
Oyle olmazmi zatenNe zaman itibarı ile gecerli @BonusLideri keşke ayın 5 inde ödemelerdn sonra düzenleme gelseydi
Bi gelsinler açıklama yaparlarBelkide oyledir
Yok sa 2 gün kala değişmez, söylenmez
Bence oyledir zaten cok buyutmeye gerek yok knk, bizimkiler ödenir $sonra bu kural gelirOyle olmazmi zaten
Bende oyle düşünüyorumBence oyledir zaten cok buyutmeye gerek yok knk, bizimkiler ödenir $sonra bu kural gelir
Hadi inşallah kardeşimBence oyledir zaten cok buyutmeye gerek yok knk, bizimkiler ödenir $sonra bu kural gelir
Balkon konuşması, ?Bi gelsinler açıklama yaparlar
Ben öyle düşünmüyorum maalesefBende oyle düşünüyorum
Öyle zaten abi bana 50 gönderecekler ise ben çekiliyorum istemiyorum, bana yakışmazHadi inşallah kardeşim
Abi bak intihaea meyilliyim sebebim olursunuzBen öyle düşünmüyorum maalesef
Aynen bende 5k oldum fazlasıyla 2.5 k +5k toplam 150 tl teşekkürler şimdiden @flonairs @Turist ÖmerBu arada @flonairs @Turist Ömer 7.5 oldum duyrulur
Bekle alacağın para 75 tlAynen bende 5k oldum fazlasıyla 2.5 k +5k toplam 150 tl teşekkürler şimdiden @flonairs @Turist Ömer
son gün kural mı değişir hocam zaten şurda 10-15 kişiyiz bizi de mi kaybetmek istiyosunuz2500 Mesaj sayısına ulaşan her üyemize 25 TL Nakit Ödül
5.000 Mesaj sayısına ulaşan her üyemize 50 TL Nakit Ödül
10.000 Mesaj sayısına ulaşan her üyemize 100 TL Nakit Ödül
15.000 Mesaj sayısına ulaşan her üyemize 150 TL Nakit Ödül
20.000 Mesaj sayısına ulaşan her üyemize 200 TL Nakit Ödül
25.000 Mesaj sayısına ulaşan her üyemize 250 TL Nakit Ödül
30.000 Mesaj sayısına ulaşan her üyemize 300 TL Nakit Ödül
Olarak güncellenmiştir.
Öyleyse istemem ben, gerçek söylüyorum almam, şahidimsiniz, hatta ben gönderirim 50 tl,Bekle alacağın para 75 tl
Ben 375 almazsam intihar ederim isteyen canli yayinima gelir gorurÖyleyse istemem ben, gerçek söylüyorum almam, şahidimsiniz, hatta ben gönderirim 50 tl,
Konuya Bi açıklık getirirmisin lütfen@Turist Ömer Bi baksana başkan
Şaçmalama knk, ?Ben 375 almazsam intihar ederim isteyen canli yayinima gelir gorur