usta bu 1 dk kısıtlaması cok kotu olmus mesajlarda,insanın ust uste mesaj yazası gelmıyobunu üyeler yapması gerek değil mi biz nasıl bir yol izleyebiliriz?
usta bu 1 dk kısıtlaması cok kotu olmus mesajlarda,insanın ust uste mesaj yazası gelmıyobunu üyeler yapması gerek değil mi biz nasıl bir yol izleyebiliriz?
reisim her sitede bu böyle de düşürülecek ahmet abiyle görüştüm biraz işleri var halledicekusta bu 1 dk kısıtlaması cok kotu olmus mesajlarda,insanın ust uste mesaj yazası gelmıyo
kanka yok valla maks 30 sn bıkaç yerde 60 bı burda gordum sadece onerı takdır sızın saygılarreisim her sitede bu böyle de düşürülecek ahmet abiyle görüştüm biraz işleri var halledicek
halledilecekkanka yok valla maks 30 sn bıkaç yerde 60 bı burda gordum sadece onerı takdır sızın saygılar
guzel haberhalledilecek
mesaj suresini indirin mesaj kasmaya baslicamgüncel
mesaj suresi inmessr guncellenin anlami yokgüncel
mesaj süresi 40sn düşürülmüştür reis 2 gündür 40 sn... Ayrıca bu işi bir rant meselesine çevrilmesini istemiyorum o sebeble msj yazma süresiyle ilgili böyle bir önlem aldım... Senin düşüncene saygım var fakat kimse benim düşünceme saygı göstermiyor...mesaj suresi inmessr guncellenin anlami yok
30 saniye iadeldir kirmayin uyelerimesaj süresi 40sn düşürülmüştür reis 2 gündür 40 sn... Ayrıca bu işi bir rant meselesine çevrilmesini istemiyorum o sebeble msj yazma süresiyle ilgili böyle bir önlem aldım... Senin düşüncene saygım var fakat kimse benim düşünceme saygı göstermiyor...
gençler arada 10 sn fark var 30 sn bekleyen 10sn de bekler30 saniye iadeldir kirmayin uyeleri
Yaparız sorun olmazonu yapabilecek yiğit var mı ki
Bekleriz kral sorun yok devamgençler arada 10 sn fark var 30 sn bekleyen 10sn de bekler
alıyorum abi ara ara tatildeyim o yüzden kayıbım biraz@Aras77 kral nefes alıyormus6n daha
Nerde tatil yapıyorsunalıyorum abi ara ara tatildeyim o yüzden kayıbım biraz