Bu ay ki ödüller nolucak bu yazdığınız guncellemeden mi hesaplanacak
O artik mod deil kardesim@Leromeno hocam mumkunse bi aciklik getirebilir misiniz ?
ayin 5inde odemeler olucak yarin yani neye gore hesaplanacak bilgi verebilir misiniz ?
odul dagilimi degismis cunku
O etiketledigin kisi artik hayatta degil @Turist Ömer @flonairs var elimizde@Leromeno hocam mumkunse bi aciklik getirebilir misiniz ?
ayin 5inde odemeler olucak yarin yani neye gore hesaplanacak bilgi verebilir misiniz ?
@flonairsO artik mod deil kardesim
Tahminim düzenlemeye göre verilecek kardesim@flonairs
hocam mumkunse bi aciklik getirebilir misiniz ?
oyle olursa kemik taya var burda kimse kalmaz cunku mesajlar en son guncelleme yaptiklari yani dune kadar yazildiTahminim düzenlemeye göre verilecek kardesim
Tahmini mi söylüyorum kardesim ki doğru cikacak tahminimoyle olursa kemik taya var burda kimse kalmaz cunku mesajlar en son guncelleme yaptiklari yani dune kadar yazildi
Aynen kardeşoyle olursa kemik taya var burda kimse kalmaz cunku mesajlar en son guncelleme yaptiklari yani dune kadar yazildi
Ben evime vakit ayirmadim usulune uygun olsun diye cebimden para atip kpon saydim bos mesaj yazmayalim diye. Gozlerim kor oldu artik. Bundan sonra ona gore verirler. Oncesi neyse hakkiimiz verirler okadarda degildirTahmini mi söylüyorum kardesim ki doğru cikacak tahminim
İnşallah kardeşimBen evime vakit ayirmadim usulune uygun olsun diye cebimden para atip kpon saydim bos mesaj yazmayalim diye. Gozlerim kor oldu artik. Bundan sonra ona gore verirler. Oncesi neyse hakkiimiz verirler okadarda degildir
Bilgim yok
Gelir bekleKimse bsey demyor saglikli bir bilgi alsak
Konuşalım buyur kardeşim@Turist Ömer gel kankam az iki dakika konusalim ?