1460vallaha diyorum efsane olmus peki surekli bssket kuponu atip saysam olurmu
1460vallaha diyorum efsane olmus peki surekli bssket kuponu atip saysam olurmu
Etiket mi lazım ben yapmadım sadece katılıyorm yazdım@Siracefe resmini çek katıldım yaz turist Ömer'i etiketle
Sonradan geldi ya görsünler diye bende yapmadım yoksa ?Etiket mi lazım ben yapmadım sadece katılıyorm yazdım
Anasayfa da odul listesi var göz at bence fena değilKatılıyorum @Turist Ömer tsk ederim
15 20 hatta 28 29 gün bekletmeyi sevmiyoruz tamamlandıktan sonra max 3 gün içerisinde ödüller dağıtılıyor ?@Turist Ömer mesaş tamamlandığında mı veriliyor ödül yoksa belli bir günün mü var, bizi aydınlatabılıtmısın ?
Şahane reis,15 20 hatta 28 29 gün bekletmeyi sevmiyoruz tamamlandıktan sonra max 3 gün içerisinde ödüller dağıtılıyor ?
Hayırlı olsunKatılıyorum @Turist Ömer tsk ederim
Kral kral15 20 hatta 28 29 gün bekletmeyi sevmiyoruz tamamlandıktan sonra max 3 gün içerisinde ödüller dağıtılıyor ?
@Leromeno kayıt edildi mi benimki de ?Katılmak istiyorum
Olmuştur ss attın ise@Leromeno kayıt edildi mi benimki de ?
Kral hareket15 20 hatta 28 29 gün bekletmeyi sevmiyoruz tamamlandıktan sonra max 3 gün içerisinde ödüller dağıtılıyor ?
Tüm yönetimi etiket et elbet biri görüp yazarArkadaslar benim 1000 msja ulastim odul icin kime ulasicam katilimda yapmistim ...?dm kime bilgi verilecek...?
TskkrTüm yönetimi etiket et elbet biri görüp yazar
Rica 3drtim