len hosgeldin abiayıpsın kral ol tabi
len hosgeldin abiayıpsın kral ol tabi
Hg din sayın yöneticim .reis eyvAllah sagolasın... en kötü günümüz böyle olsun
Biz müsaitim reisakşam öyle bi yayın düşünüyorum abi zaten akşam olsunda müsait olunca açacam
Abi vallahi özledim seniHoşbuldum krallar Allah razı olsun hepinizden
Hoşbuldum krallar Allah razı olsun hepinizden
Hoşbuldum krallar Allah razı olsun hepinizden
eyvAllah reis çok şükür iyiyim sıkıntı yok@Aras77 ooo ahmetcim hoş geldin. nasıl oldun?
sagol gardaşım iyiyim merak etme kaldıgımız yerden devam ediyoruz işteAdamsın Reis.
Nasılsın ? Nasıl oldun ?
iyiysen sıfır sıkıntıeyvAllah reis çok şükür iyiyim sıkıntı yok
abi noldu özel degilse ...sagol gardaşım iyiyim merak etme kaldıgımız yerden devam ediyoruz işte
Iyi admindir@Aras77 diğer tabiriyle yumuyim77 veya Ahmet maalesef zamanında yediği hurmalar nedeniyle vergi usulü gereği 15 gündür aramızda yok.Kendisi çok ozledik.
Herkesten Kendisi için bir hayır duası rica edelim Kiminin Duası diyelim ve buraya en güzel söz ile Ahmet i anlatacak 10 Kişi ye 50 tl nakit verelim
Ahmet bu hafta Aramızda olacak ve kendi seçsin
start verelim yaratıcı arkadaşları görelim
AHMET "ABİ" dir. abiliği tarif edecek bir cümle varsa eğer ben o cümleyi öğrenmek isterim. bende karşılığı yok. abiliğin değerini öyle cümlelerle tarif edemeyiz reis.@Aras77 diğer tabiriyle yumuyim77 veya Ahmet maalesef zamanında yediği hurmalar nedeniyle vergi usulü gereği 15 gündür aramızda yok.Kendisi çok ozledik.
Herkesten Kendisi için bir hayır duası rica edelim Kiminin Duası diyelim ve buraya en güzel söz ile Ahmet i anlatacak 10 Kişi ye 50 tl nakit verelim
Ahmet bu hafta Aramızda olacak ve kendi seçsin
start verelim yaratıcı arkadaşları görelim