@Aras77 diğer tabiriyle yumuyim77 veya Ahmet maalesef zamanında yediği hurmalar nedeniyle vergi usulü gereği 15 gündür aramızda yok.Kendisi çok ozledik.
Herkesten Kendisi için bir hayır duası rica edelim Kiminin Duası diyelim ve buraya en güzel söz ile Ahmet i anlatacak 10 Kişi ye 50 tl nakit verelim
Ahmet bu hafta Aramızda olacak ve kendi seçsin
start verelim yaratıcı arkadaşları görelim
Öncelikle bu konuyu açmanıza çok sevindim ve şunu belirtmeliyim ki bir süredir Ahmet abi’den hiçbir haber alamadım
Kendisine dm attım lâkin cevapta alamadım bu durum beni üzdü tabi olarak çünkü kendisi benim çok sevdiğim değer verdiğim bir şahsiyet abim
Açık konuşayım özledim Ahmet abi’yi
Kendisinin çok emeği var forum için ve elbetteki forumda emeği olan çok insan var kendilerini çok seviyor saygılarımı sunuyorum
En çokta Ahmet abi’nin twich yayınlarını özledim her ne kadar internet erişimim çok kısıtlı olsada her yayın açtığında katılmaya çalışırdım
Eğlenceli adam Güzel yürekli Komik ? ve çok İyi bir insan hakkâniyetli
İtiraf etmeliyim ki başlarda foruma ve yayınlara katılma amacım tamamiyle yatırımsız bonus çekiliş etkinlik vesaire şeyler idi ama tanıdıkça insanları sosyalleştikçe önceliğim tamamiyle samimi hoş ortam yeni insanlar tanımak birşeyler öğrenebilmek birşeyler katabilmek oldu Ayrıntıya giremem lâkin
bende hakkı olanlara çok minnettarım
Konuya vakıf değilim ama anlaşıldığı kadarıyla Ahmet abi birtakım sıkıntılar içerisinde ve Ahmet abi eğer bunu okuyorsan sana söylediğim gibi ben sadece forumda bulunan bir üye değilim sana değer veren sayan seven bir kardeşinim lütfen elimden dua etmek dışında birşey gelirse söylemen yeterlidir abi
İçimden gelenleri yazdım biraz uzun oldu gibi yazılarım duygularımı düşüncelerimi tam anlamıyla ifade etmesede elimden geldiğince şeffaf yazdım
Sadece şunu söyleyebilirim Ahmet abi sen tanıdığım güzel insanlardan birisin iyi olan şeyleri hakediyorsun Enver hep hatır edecek seni
Herkese saygılarımı sevgilerimi sunuyorum
Lütfen elinizdekilerin kıymetini bilin sevdiklerinizi üzmeyin pes etmeyin şükredin sabredin inanın
Herşey olacağına varır er geç sizleri seviyorum Allah’a emanet olun
?