Dolandırıcı oldugu gerçeğini değiştirmiyor sitenin1000-2000 TL ödeme çok aldım finansta sorun var demekki..
Dolandırıcı oldugu gerçeğini değiştirmiyor sitenin1000-2000 TL ödeme çok aldım finansta sorun var demekki..
Başkan canlı yardım ne diyor..
Burada herkese açıklamayı ben yaptım kimse mağdur olmasın diye adamlara 50 kere dil döktüm hala da yazıyorum aynı laflar aynı kelimeler işlerin bu noktaya geleceğini kim bilebilirdi istersen konuşma sslerini atabilirim her sorduğum gün ödenecek ödeyeceğiz ben napabilirim. Kendim için diyorum forum için değilYazik valla forumu bitirdiniz tebrikler.Kim bu foruma guvenip bilet etkinliklerine katilir artik.Zaten yatirim/odul orani bile komediydi, gecen 30 bin yatirim alan bexbet bilet etkinliginde 6 bin dagitilmasi gerekirken 4 bin dagitildi ben kazandigim odulu bile zor cektim guncelleme vs uzatmislarda uzatmislardi. Yazik burdaki arkadaslarda 1 haftadir odeme alamiyomus.Adana,mersin uzantili siteleri sponsor almaya devam ettikce bu boyle devam eder.Herkes siteleri iyi taniyo kimin ne oldugunu biliyo skintili bir siteyle ilgili en kucuk olumsuz yorumda siliyosunuz yeri geliyo banliyosunuz.Bu forum forumluktan cikmis ilgi alaka 0 uyeleri dusunme 0 milyarlarla oynuyosunuz 1 haftadir size guvenipte yatirim yapan uyeleri nasil magdur edersiniz ? Dogru duzgun aciklama yapilmamis bile pes dogrusu !!!!
Dostum ben senin sahsina bisey demiyorum sen calisansin forum sahibi sen olsan sozum sana olurdu.Burada herkese açıklamayı ben yaptım kimse mağdur olmasın diye adamlara 50 kere dil döktüm hala da yazıyorum aynı laflar aynı kelimeler işlerin bu noktaya geleceğini kim bilebilirdi istersen konuşma sslerini atabilirim her sorduğum gün ödenecek ödeyeceğiz ben napabilirim. Kendim için diyorum forum için değil
Tüm bürolarımızdan üyelerimiz yatırım ve çekimlerini sorunsuz yapmışlardır Şuan ki konu ödül olarak tanımlanan rakamı odenmemesi bu durum üyenin haklı sitem sebebidir.Bununla alakalı ne yapılması gerekiyor ise en.kisa sürede ben sahsim yapacağım kimsenin şüphesi olmasin ama çıkıp ta saçma sapan atıfta da kimse bulunmasın ki bizim bir geçmişimiz ve icraatlarımız hepsi ortada
Unutun siz parayıÇekim işlemim Henüz Gelmedi diyorum Chatten Banlıyorlar Yani İşin Kısası Piyasadan Kaçana Kadar ne kadar para toplasak kafidir diyorlar büro resmen