çekiliş olduktan 1 saat sonra sponsorluk bitti. ödüller eklendi çekemedik. yarım gün daha beklenseydi paramızı alsaydık sonra sponsorluk bitseydi kimse mağdur olmazdıSponsorluk bitmiş genede adminler yardımcı olur
Sponsorluğu biz değil karşı taraf bitirdi bizim elimizde olan bir şey değil 50 kere yazdım bu konu için.çekiliş olduktan 1 saat sonra sponsorluk bitti. ödüller eklendi çekemedik. yarım gün daha beklenseydi paramızı alsaydık sonra sponsorluk bitseydi kimse mağdur olmazdı
forumsahibiniz sponsorluğu ben bitirdim diyor. kimin söylediği doğruSponsorluğu biz değil karşı taraf bitirdi bizim elimizde olan bir şey değil 50 kere yazdım bu konu için.
ayrıca öyle yada böyle etkinlik sonuca ulaşmadı. bu durumdan forum sorumlu değil mi admin bey? bizler mağdur oldukSponsorluğu biz değil karşı taraf bitirdi bizim elimizde olan bir şey değil 50 kere yazdım bu konu için.
ben böyle biliyorum zaten yakında ayrılacağım. O ne diyorsa öyledir benim onlarla muhabbetim yokforumsahibiniz sponsorluğu ben bitirdim diyor. kimin söylediği doğru
ona ben bakamıyorum malesef. Bunu bana söylemen bir şey değiştirmez ben admin değilim. Moderatörüm sadece.ayrıca öyle yada böyle etkinlik sonuca ulaşmadı. bu durumdan forum sorumlu değil mi admin bey? bizler mağdur olduk
Bize tarih verir misiniz ne zaman konu çözüme ulaşır admin beyDeğerli Dostlar Agronbet ile karşılıklı anlaşmayı fesih ettik ve tamamlanmayan bilet etkinliğini yatırım tutarına göre bölüp çektik.Buro paranız yok Ödeme yapamıyorum ama yapacağız diyor.Konuyla Alakalı ne gerekiyor ise forum konuyu çözer
Sponsorluğu biz değil karşı taraf bitirdi bizim elimizde olan bir şey değil 50 kere yazdım bu konu için.
Değerli Dostlar Agronbet ile karşılıklı anlaşmayı fesih ettik ve tamamlanmayan bilet etkinliğini yatırım tutarına göre bölüp çektik.Buro paranız yok Ödeme yapamıyorum ama yapacağız diyor.Konuyla Alakalı ne gerekiyor ise forum konuyu çözer
Yapmayacak ozaman bilet etkinliği.Büro para yok diyor ama oducez diyor bu kadar sık boğaz etmeyin
1000-2000 TL ödeme çok aldım finansta sorun var demekki..Yapmayacak ozaman bilet etkinliği.
meşhur bir ata sözü vardır;
yiyemeyeceğin ..... altına girmeyeceksin diye
5 gün oldu daha ne kadar beklicez? site 2k ödeyemiyosa 5k bileti nasıl ödicekti? baştan girmeseydi o zaman. bilet çekilişi olmadan önce 3 günde 1k sadece ben kaybettim. konuyu açan arkadaşta 1,5-2k kaybetti.Büro para yok diyor ama oducez diyor bu kadar sık boğaz etmeyin