tamamdır dostum
tamamdır dostum
Gece 12yi 1 gecede gelse kabil edilmes yeniden cekilis yapilir adminim ?tamamdır dostum
ben hep burdayımGece burdamisin @Leromeno kanks ??
Gece 12de isten gelcem uyumassam odullu yapacam kanka ?ben hep burdayım
hallederiz sen konu açacağın saati söylersinGece 12de isten gelcem uyumassam odullu yapacam kanka ?
Onemli degil kardesim ??@Dgm59 cekim yapmam icin yatirim sartinda yardimci oldu tsk ederim sayende faturami yatiracamm,????
Tamamdir adminim bi gece olsun ben isteyim gorusuruz bir kac saat yokum ??hallederiz sen konu açacağın saati söylersin
başkan papara kullanmıyomkı zaten
Tebrikler kanka. Payfix salayim mı harçlık atarsin belki ??Agronbet k.adim: dasta19
Agronbet cekimim 337 TL cekimim
Isik hizinda daha once hic bir site bu kdr hizli yatirmadi
Tesekkurler @Agronbet Destek
@Leromeno @ivvrson onay adminim
15 lıra ben atayım admın bu kadar dert ettıysen versenızde ıstemıyom bu saatten sonraSORUN YOK BU KADAR BEKLETMEMESİ GEREK ETKİNLİK İÇİN GİRİP GİDİYORSA BAŞKASINADA VEREBİLRSİN.
benim parayla derdim yok reis sen neden böyle değilsen üstüne alındın?15 lıra ben atayım admın bu kadar dert ettıysen versenızde ıstemıyom bu saatten sonra
benden basettığın ıçın olabılırmı kımsenın ayatını bılmkyonuz konuşuyonuz akşama kadar çalışıyoz olamazmıyız eve ğeldığımde saat 11 buçuktu yemek ye duş al 12 buçuk ınternete bakayım derken saat 1 oldu yatacam zaten az sonra uyku tutarsabenim parayla derdim yok reis sen neden böyle değilsen üstüne alındın?
ben genel söyledim senden bahsetmedim adınıda kullanmadım. Arkadaş dedim eğer girip çıktıysa başkasına verebilirsin dedim.benden basettığın ıçın olabılırmı kımsenın ayatını bılmkyonuz konuşuyonuz akşama kadar çalışıyoz olamazmıyız eve ğeldığımde saat 11 buçuktu yemek ye duş al 12 buçuk ınternete bakayım derken saat 1 oldu yatacam zaten az sonra uyku tutarsa
ödül-etkınlık ıçın demışsın admın ğırıp çıktıysa dememışın neyse zaten ğrıp çıkma saatlerı yazıyor profılde önemlı değıl kazananlara bol şans @Dgm59 u tebrık ederım uzatıp kırmayalım bır bırımızıben genel söyledim senden bahsetmedim adınıda kullanmadım. Arkadaş dedim eğer girip çıktıysa başkasına verebilirsin dedim.
TebriklerAgronbet k.adim: dasta19
Agronbet cekimim 337 TL cekimim
Isik hizinda daha once hic bir site bu kdr hizli yatirmadi
Tesekkurler @Agronbet Destek
@Leromeno @ivvrson onay adminim