Bu iş sende biterAksam yine sorarız
Telegramdan yanlışlikla cktim eklemediler hala ya abi bi el atsana jakadall kullanici adimBu iş sende biter
Böyle kafamız daha rahat ?Telegramdan yanlışlikla cktim eklemediler hala ya abi bi el atsana jakadall kullanici adim
Demek oyle heeeBöyle kafamız daha rahat ?
AynenDemek oyle heee
Dostum ben ekleyemedimDemek oyle heee
300 az reis hakkı en az 500, adam neler yazmış, intihar edeceğim demiş. Hiç alamamak da vardı, yuzde 5 ine tekabül eder. İhtiyacı da var zatenYqpcam abi 300 tl vercem helallescegiz laf ağızdan Bi kere cikar?
Aralarında artık dostum ne diyebilirim300 az reis hakkı en az 500, adam neler yazmış, intihar edeceğim demiş. Hiç alamamak da vardı, yuzde 5 ine tekabül eder. İhtiyacı da var zaten
500u tüm bakiyeyi alırsak dedim kanka ben vercem yer var borçları yoksa 100-200une bakmam anlayış lütfen300 az reis hakkı en az 500, adam neler yazmış, intihar edeceğim demiş. Hiç alamamak da vardı, yuzde 5 ine tekabül eder. İhtiyacı da var zaten
Bekliyoruz işteMesaj paralari nerde kaldi
Tamamda kimse bi aciklama yapmyir abi yapsınlar da artikBekliyoruz işte
Gelsede ezsekBekliyoruz işte
Senin ödül ne kadar hocamGelsede ezsek
Kanka haber edersin bana saat 18.00a kadar bugün alma şansımız olup olmadniBen @Turist Ömer dm attim bakarmisin ustam
La attim ya resimleri adam sabah dyor bakalimKanka haber edersin bana saat 18.00a kadar bugün alma şansımız olup olmadni
TamamLa attim ya resimleri adam sabah dyor bakalim