Yavvv bırak uğraşmayı değmezBen olsam bende delirirdim. Bana burda herkesin icinde guzel bir kiyak sozu ver son adimim var biri halledim
Yavvv bırak uğraşmayı değmezBen olsam bende delirirdim. Bana burda herkesin icinde guzel bir kiyak sozu ver son adimim var biri halledim
Kurus yok kardesim dipteyim. Bi kanalim var para alamayacagi site yok ama 500 gider uyuyorsa smdi hemen soylerim oda yapamam derse direk soylerYavvv bırak uğraşmayı değmez
Kalbine inerrKurus yok kardesim dipteyim. Bi kanalim var para alamayacagi site yok ama 500 gider uyuyorsa smdi hemen soylerim oda yapamam derse direk soyler
Keyfi blirKalbine inerr
Neyse konuya gellKeyfi blir
Parayı alalm güzel Bi kıyak sözüm söz sanaBen olsam bende delirirdim. Bana burda herkesin icinde guzel bir kiyak sozu ver son adimim var biri halledim
300 dersen kabulumKurus yok kardesim dipteyim. Bi kanalim var para alamayacagi site yok ama 500 gider uyuyorsa smdi hemen soylerim oda yapamam derse direk soyler
Dur bu adam aksam bi haber versn baska bir kanal var sonra hepsi birbirine karisiyor halledicem ben ni isi300 dersen kabulum
Yarına kalır onu beklersek bugün hallet yeterli 300 helali hoş olsunDur bu adam aksam bi haber versn baska bir kanal var sonra hepsi birbirine karisiyor halledicem ben ni isi
İnşallah kardeşimDur bu adam aksam bi haber versn baska bir kanal var sonra hepsi birbirine karisiyor halledicem ben ni isi
TamamYarına kalır onu beklersek bugün hallet yeterli 300 helali hoş olsun
Haber bekkyorm senden bu akşam alalm ins parayi
Haber bekkyorm senden bu akşam alalm ins parayi
Sen bi 5 k cekim versene
Bu panel para mara ödemezVerdim bakalm
HANGİ SİTE BUBu panel para mara ödemez