Aynen bende 500 yazmis olurum ozamanZorlanıyorum kiii 135 yazarimmm yeterr zatennn ?
Aynen bende 500 yazmis olurum ozamanZorlanıyorum kiii 135 yazarimmm yeterr zatennn ?
Tek tük yazıyom bennDaha hoda yazicam durrr sen ??
Aynen bende etknlk olursaTek tük yazıyom benn
Evet yüzde 5sonra bir 30-40dk bırakırım teli devammmAynen bende 500 yazmis olurum ozaman
Sen yazzz 1k altı multilere engel olmak için mesaj şartı ondannAynen bende etknlk olursa
Gelince haber et bende tvye bakarim napim kmse yokki senden bas yazanEvet yüzde 5sonra bir 30-40dk bırakırım teli devammm
???Tmmm daha yüzde 5Gelince haber et bende tvye bakarim napim kmse yokki senden bas yazan
Gecen biri multi dedi bana cakir geldi. Kizdi elemana adam senden once uye olmus m3saj yqzmamis sizin yuzunuzden kmse gelmyor dedi eleman hemen ozur diledi filanSen yazzz 1k altı multilere engel olmak için mesaj şartı ondann
Seni 4500,yapmadan yatmammm???Tmmm daha yüzde 5
Aynnn divers demiştirGecen biri multi dedi bana cakir geldi. Kizdi elemana adam senden once uye olmus m3saj yqzmamis sizin yuzunuzden kmse gelmyor dedi eleman hemen ozur diledi filan
Valla yazariz ya 1 saatte 100 yaziliyor hallederizSeni 4500,yapmadan yatmammm
Yok ondan once o lavuk ayri onun gotune koyim ??Aynnn divers demiştir
Ne kalmış 110kalmis yazarsn yaaValla yazariz ya 1 saatte 100 yaziliyor hallederiz
Kapanmadan git bari tak saat 22 30 da bulusalim burda ??? 23 30a kadar yazariz yineYüzde 4
Neyse bosverrr y???Yok ondan once o lavuk ayri onun gotune koyim ??
YazarizzNe kalmış 110kalmis yazarsn yaa
Kapansinnn biraz kapalı olsun tell kendini yenilesinnn???Kapanmadan git bari tak saat 22 30 da bulusalim burda ??? 23 30a kadar yazariz yine
Yazarizz