Yokkk ben bilmiyom bana gelen birşey yok@Hmdbjk?? burda gereken yapıldı degilmi konu açtık ilk günü
Yokkk ben bilmiyom bana gelen birşey yok@Hmdbjk?? burda gereken yapıldı degilmi konu açtık ilk günü
Evimde oldu işimde senin gibi gençliğim 29 ver 10 ver ile geçmedi@Adam1977 yillardir calisiyon bi ev aahini oldunmj
Hain fetöcüYokkk ben bilmiyom bana gelen birşey yok
Benim siteye attt abii ?Evimde oldu işimde senin gibi gençliğim 29 ver 10 ver ile geçmedi
Senin knkn gelmiş ???Yuh
Hain fetöcü
Gel bizle.m3saj yaz para al bariforum isini biraktim makarasina siteye yatir diyip cikiyorum hayat bana guzel
napayim parayi isim.var kazaniyorumGel bizle.m3saj yaz para al bari
Atma xiyaaa iki gün sonra Yazarsinn kesinnnforum isini biraktim makarasina siteye yatir diyip cikiyorum hayat bana guzel
Oknapayim parayi isim.var kazaniyorum
Ne buuuisim var artik
Sende mi site kurdunBenim siteye attt abii ?
biegun yuklu kazanirsam hep sana oynucam intikami alacam git sen baska sitelere yatirmaya devam etSende mi site kurdun
Evet abii bomba site ile anlatimm kalebet abi 100yatirima 25geliyorrSende mi site kurdun
Tmmm bunu demeden 250atardi adammbiegun yuklu kazanirsam hep sana oynucam intikami alacam git sen baska sitelere yatirmaya devam et
yok kalsin ona gostercem ben hava nasil atacam para biriktiyorum 10 k yapacam 3 k kazandim 10 k olunca yuklu giricemTmmm bunu demeden 250atardi adamm
Bumu senin aklinnn oğlum niyeee kazandın veriyonyok kalsin ona gostercem ben hava nasil atacam para biriktiyorum 10 k yapacam 3 k kazandim 10 k olunca yuklu giricem
Günaydın kardeşimGunaydin