Telefonum yoktu 15 gundur abi kirildi yaptirdim param yok diye alamadim anca yeni geldimNerdesin sen kardeşim
Telefonum yoktu 15 gundur abi kirildi yaptirdim param yok diye alamadim anca yeni geldimNerdesin sen kardeşim
Ağır yaralı durumda suan yoğun bakımda doktorlar durumu hakkında incinmissin teşhisi koydu@BonusLideri @flonairs s.a gecen ayki 200 tl kalan odulum ne drumda
Kibar adam a..... Q diyemedi tabi ???Ağır yaralı durumda suan yoğun bakımda doktorlar durumu hakkında incinmissin teşhisi koydu
Bende iyiyim sen iyisen sikinti yokIdare eder ridvan baskan sen nasilsin
Arkadaşlar başkaları nasıl konuyormus da sen de öyle konuşacaksın merak ettim.Sacma sapan muhabbetler ile gelmeyin oduller kazanıldı dağıtıldı bunun üzerine foruma artık ne oldu 15 20 gün gelmeyin bir Allah in selamını vermeyin çıkıp başkaları gibi mi konuşayım de herkes hakkettiği yasar Dostumuz herdaim başımızın tacıdır.Bak yatirim etkinliği var ödüllü neden katılmıyorsun ona çok basit bir soru bu ? Msj etkinliği kapatıldı sebebi de sistemin doğru uygulanmamasi hdmj ve jakadal daha önceki ödülleri ödendi.Kalan ödemelerini de forum olarak ne zaman uygun görürsem o vakit ödeyeceğim.NOKTA bunu bu kadar net dille ifade ediyorumSonuc olarak HAKKIM olan 200 tl ne oldu gasp mi edildi bendemi baakalari gbi konusayim
Ahahaha sorun yok ama eski yazdigimi arayip bulmak bile istemiyorum aynen soyle dedin. GOZDEN KACIRMISIZ BIRDAHAKI AY KALANI GONDERILECEK DEDIN BUNU BIZZAT YUSUF ABI SEN DEDIN. sorun yok imkan yok de bilmem ne de ama bahane uretme laf agizdan cikti sen bu ay odenecek dedin odememekte elbette ozgursun. He sunuda bil ben gerekirse ailemden vakit ayirip burda roll yaoptim para dagittim gozlerimahgoldu evet para icindi yazdim etyim en ufak hakkim varsa haram olsun bende bunda ozgurum cavbellaArkadaşlar başkaları nasıl konuyormus da sen de öyle konuşacaksın merak ettim.Sacma sapan muhabbetler ile gelmeyin oduller kazanıldı dağıtıldı bunun üzerine foruma artık ne oldu 15 20 gün gelmeyin bir Allah in selamını vermeyin çıkıp başkaları gibi mi konuşayım de herkes hakkettiği yasar Dostumuz herdaim başımızın tacıdır.Bak yatirim etkinliği var ödüllü neden katılmıyorsun ona çok basit bir soru bu ? Msj etkinliği kapatıldı sebebi de sistemin doğru uygulanmamasi hdmj ve jakadal daha önceki ödülleri ödendi.Kalan ödemelerini de forum olarak ne zaman uygun görürsem o vakit ödeyeceğim.NOKTA bunu bu kadar net dille ifade ediyorum
Bak ben her lafimin arkasındayım 3 5 inde hesabını yapmıyorum,Lakin tavır ve tutumlara dikkat edersek kimse kırılmaz misal @Hmdbjk47 kuruş ödeme yapmayacağım forumu sağda solda kotuleyecekmis aldığı ödülleri sağda solda paylaştıda kötülemesimi kaldı elinden geleni yapsın hodri meydan ben küfür olmadığı sürece kimseyi banlamam surda bir ortam oluşturalım derken ciğersiz kişilerde maalesef bu kervana katıldı ve bunlarida ayıklamak kolay herkes kendine yakışanı yapar.Ahahaha sorun yok ama eski yazdigimi arayip bulmak bile istemiyorum aynen soyle dedin. GOZDEN KACIRMISIZ BIRDAHAKI AY KALANI GONDERILECEK DEDIN BUNU BIZZAT YUSUF ABI SEN DEDIN. sorun yok imkan yok de bilmem ne de ama bahane uretme laf agizdan cikti sen bu ay odenecek dedin odememekte elbette ozgursun. He sunuda bil ben gerekirse ailemden vakit ayirip burda roll yaoptim para dagittim gozlerimahgoldu evet para icindi yazdim etyim en ufak hakkim varsa haram olsun bende bunda ozgurum cavbella
Bana ödeme yaparmisniz peki @BonusLideri ??Bak ben her lafimin arkasındayım 3 5 inde hesabını yapmıyorum,Lakin tavır ve tutumlara dikkat edersek kimse kırılmaz misal @Hmdbjk47 kuruş ödeme yapmayacağım forumu sağda solda kotuleyecekmis aldığı ödülleri sağda solda paylaştıda kötülemesimi kaldı elinden geleni yapsın hodri meydan ben küfür olmadığı sürece kimseyi banlamam surda bir ortam oluşturalım derken ciğersiz kişilerde maalesef bu kervana katıldı ve bunlarida ayıklamak kolay herkes kendine yakışanı yapar.
Her daim bu zamana kadar hiç talep etmediniz sen ve bazı arkadaşlar etkinlik ödüllerinde zamanında veya birkaç gün sonra aldılar ama bir defa sormadılar bunun anlamı çok farklı işteBana ödeme yaparmisniz peki @BonusLideri ??
Seviliyorsun Yusuf abi ??Her daim bu zamana kadar hiç talep etmediniz sen ve bazı arkadaşlar etkinlik ödüllerinde zamanında veya birkaç gün sonra aldılar ama bir defa sormadılar bunun anlamı çok farklı işte
Aslm kardesim hayirli sabahlarSelamünaleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlar
Aslm kardesimS.a agalar
Duygularım delik deşik anlayanazsin ,bendeki bu kalp sende olsa taşıyamazsın modundayim ?@BonusLideri merhaba yusuf bey bugun kendinizi nasil hissediyorsunuz 200 tl mi gondericek gibi bir hissiyat varmi acaba ???
???Duygularım delik deşik anlayanazsin ,bendeki bu kalp sende olsa taşıyamazsın modundayim ?