4250calisma o zaman maas ne kadar
Napak kardesim calismayana para vermiyorlarcalisma o zaman maas ne kadar
Sen verecen mi ayl8ginicalisma o zaman maas ne kadar
Deli işte çalışıp da ne olacak sankicalisma o zaman maas ne kadar
Gerek yok calismaya dimi amannnnDeli işte çalışıp da ne olacak sanki
calismak zoeundamsin ailenden al paraNapak kardesim calismayana para vermiyorlar
Zaten ailenin reisi benim kardeşim kimden isteyeceğim kicalismak zoeundamsin ailenden al para
ana babandanZaten ailenin reisi benim kardeşim kimden isteyeceğim ki
Kafa yokki beyin de yokcalismak zoeundamsin ailenden al para
Deden isteZaten ailenin reisi benim kardeşim kimden isteyeceğim ki
sended e yok emre abiyi sattin paranin kopegi olmussun emre abiye destek yok herkes yuzunj gosterdiKafa yokki beyin de yok
Ben para için kimseyi satmadim satmam ağzını topla köpek gibi konuşma herkes haddini bilecek önce konular daha açılmadan hiçbir yazdığına cevap vermedim kimse bana öyle akıl verip onla konuş bunla konuş bunun konusunu takip et demeye hakkı yoksended e yok emre abiyi sattin paranin kopegi olmussun emre abiye destek yok herkes yuzunj gosterdi
Ben öyle birşey demedim hırsızlar ile neden konusuyon dedimm ve geçende Kng parayi aldı aynısını yaptı sen enayisin adam 1300 kasa ile giriyor 1500 kasa ile çıkıyor rolling 2 adım ise kasa atar ya çıkar ya batar ama siz enayi olmasanız bunu anlardiniz kimle konuşuyorsa konuş beni ilgilendirmez sebeb yalakalık yapmanBen para için kimseyi satmadim satmam ağzını topla köpek gibi konuşma herkes haddini bilecek önce konular daha açılmadan hiçbir yazdığına cevap vermedim kimse bana öyle akıl verip onla konuş bunla konuş bunun konusunu takip et demeye hakkı yok
Para için konusmuyonuz yeri gelince hak hukuk dersiniz yeri gelince laz ispiyonladi ana bacı burada küfür ettiniz şimdi ispiyoncu ile knka oldun ?sadece şaşırıyorumBen öyle birşey demedim hırsızlar ile neden konusuyon dedimm ve geçende Kng parayi aldı aynısını yaptı sen enayisin adam 1300 kasa ile giriyor 1500 kasa ile çıkıyor rolling 2 adım ise kasa atar ya çıkar ya batar ama siz enayi olmasanız bunu anlardiniz kimle konuşuyorsa konuş beni ilgilendirmez sebeb yalakalık yapman
cavat'ı banladım sende istiyonmu ?Ben öyle birşey demedim hırsızlar ile neden konusuyon dedimm ve geçende Kng parayi aldı aynısını yaptı sen enayisin adam 1300 kasa ile giriyor 1500 kasa ile çıkıyor rolling 2 adım ise kasa atar ya çıkar ya batar ama siz enayi olmasanız bunu anlardiniz kimle konuşuyorsa konuş beni ilgilendirmez sebeb yalakalık yapman
Yavvv bak yumi eski adın yumi idi bak kardeş burada ben küfür etmedim konuşmaya calisiyom taraf tutar gibi ban diyon bana sessizce bekle dedin bak bekliyom yazmiyom drmicavat'ı banladım sende istiyonmu ?
adap erkan bilin... Baban yaşındaki adama böyle konuşma hakkı kimseye vermiyorum buna itirazın varsa kapı orada ! davranışları hoşuna gitmiyosa muhattap olmazsın ama gelip burada başka yerde ki muhabbetlerden adama laf söyleme hakkınız yok !Yavvv bak yumi eski adın yumi idi bak kardeş burada ben küfür etmedim konuşmaya calisiyom taraf tutar gibi ban diyon bana sessizce bekle dedin bak bekliyom yazmiyom drmi
Noldu yine battın kasayı milletten mi çıkarmaya çalışıyorsun 3kağıtçı seni ?Yavvv bak yumi eski adın yumi idi bak kardeş burada ben küfür etmedim konuşmaya calisiyom taraf tutar gibi ban diyon bana sessizce bekle dedin bak bekliyom yazmiyom drmi
Ben başka yerdeki muhabbet degilki burada oldu sayın admin ben o kişi ile abi dedim kişi idi sayardim severdim bunu kendiside bilir sayın adminadap erkan bilin... Baban yaşındaki adama böyle konuşma hakkı kimseye vermiyorum buna itirazın varsa kapı orada ! davranışları hoşuna gitmiyosa muhattap olmazsın ama gelip burada başka yerde ki muhabbetlerden adama laf söyleme hakkınız yok !