BurdayımNerde ki
BurdayımNerde ki
Ne oldu kardeşim benim öküzü kestiniz galiba @Jakadal ile birlikteBurdayım
Sana atmadı mi öküzüNe oldu kardeşim benim öküzü kestiniz galiba @Jakadal ile birlikte
Geldi geldi yolu kaybedip geldi gece muhabbet olsun diye diyorumSana atmadı mi öküzü
Ben simdi ona 50 atacam bütün is bitecek kardesimGeldi geldi yolu kaybedip geldi gece muhabbet olsun diye diyorum
Atmadın mı daha iş çıkışı demiştinBen simdi ona 50 atacam bütün is bitecek kardesim
He gece gec geldim direk yikildim yattım simdi atacağımAtmadın mı daha iş çıkışı demiştin
Sampiyona baslycak iste abi holigan ozel oranlar acmisLigler bitti maçların tadı da kalmadı
az gollü olacak gibi durumSampiyona baslycak iste abi holigan ozel oranlar acmis
Nasıl özel oran bir bakayım heleSampiyona baslycak iste abi holigan ozel oranlar acmis
Özel oran saçma olmuş Türkiye maçı içinSampiyona baslycak iste abi holigan ozel oranlar acmis
Para lazım paraSampiyona baslycak iste abi holigan ozel oranlar acmis
Aynen reis bende evden cikarken harclik almadim aksam sana attim 5Para lazım para
Çok lazım çokAynen reis bende evden cikarken harclik almadim aksam sana attim 5
Skma canini*** senin cin dün yaktın beni
Sıkılıyor işte be dostum piçler 2.0 bitirdi son 20 dk dalga geçti top oynamadı uzatmada 2 net pozisyon dalga geçer gibi gol atmadılar 1 gol be kafam biraz rahat ederdiSkma canini