Neyse kısmet artk bu kadar benden gerisi borca 100_200bisy kalır en fazla bana
Sağlık olsunNeyse kısmet artk bu kadar benden gerisi borca 100_200bisy kalır en fazla bana
KibNeyse kısmet artk bu kadar benden gerisi borca 100_200bisy kalır en fazla bana
Saolasin kardeşimGeçmiş olsun
Pes oynuyorum alkolde var abi, o yuzden girmedim gelecem yarım saateBizim @Toprak2014 nerde yahu
Allah kabul etsin inşallah kardeşimPes oynuyorum alkolde var abi, o yuzden girmedim gelecem yarım saate
Bizler zaten bu freebetlerin üzerinde geçeceğiz surat köprüsünüNe diyelim Allah razı olsun kardesim @Jakadal
Dualarla size rehber olacağım kardesimBizler zaten bu freebetlerin üzerinde geçeceğiz surat köprüsünü
Abi yaz papara@Jakadal wp nie kapalı ben mi numarayı yanlış kaydettim
Ben seni ispiyonlarım, yalıda büyük bize ornek olacagı yerde gumar oynuyor özendiriyor diyeDualarla size rehber olacağım kardesim
Benim numara isleri karisik 2 hat var wpler skinti@Jakadal wp nie kapalı ben mi numarayı yanlış kaydettim
Ama nedenBen seni ispiyonlarım, yalıda büyük bize ornek olacagı yerde gumar oynuyor özendiriyor diye
1730257178Benim numara isleri karisik 2 hat var wpler skinti
Ispiyoncu seni sen küçükken de boyleydinBen seni ispiyonlarım, yalıda büyük bize ornek olacagı yerde gumar oynuyor özendiriyor diye