Kardeşm vereceklermiş var rol yaparm anca o olur ana paramı almism anca yoksa sorun degl KB@baba_kngk25 bizi unutursa biz de onu unuturuz kardesim
Kardeşm vereceklermiş var rol yaparm anca o olur ana paramı almism anca yoksa sorun degl KB@baba_kngk25 bizi unutursa biz de onu unuturuz kardesim
Nihayet hayırlı olsunSonunda beee geldi çekim kardeşm jakall 300 senindir iban yada payfix at
Sende kbKardeşm vereceklermiş var rol yaparm anca o olur ana paramı almism anca yoksa sorun degl KB
Bende ona kb dedim kardeşim@Gfbridvan1907 bize ekmek yok gidelim burdan
Sıkma canınıBende ona kb dedim kardeşim
Sen direk 50 at bize uygun kardesimRol yapalm 2 adimll bize burda uygunsa atarsak 2adim 50 atarız ikinize
Kardeşm vereceklermiş var anlasimyormuym ana paramı almışım zTen bu halden anlaSen direk 50 at bize uygun kardesim
Iyi harcamalar kardesim gözün aydın olsunKardeşm vereceklermiş var anlasimyormuym ana paramı almışım zTen bu halden anla
Saolasn kardeşm tum bakiyeyi alsam canın saolsun ama arkadan alalm 500 tl size dağıtmam 5 kda gene aynı jakaal kardeşm şimdi rol yapalm uyarsa sitede 2 adimlkIyi harcamalar kardesim gözün aydın olsun
2 adim 50 olur al takip edelım zaman geçsinSaolasn kardeşm tum bakiyeyi alsam canın saolsun ama arkadan alalm 500 tl size dağıtmam 5 kda gene aynı jakaal kardeşm şimdi rol yapalm uyarsa sitede 2 adimlk
Yap hadiSaolasn kardeşm tum bakiyeyi alsam canın saolsun ama arkadan alalm 500 tl size dağıtmam 5 kda gene aynı jakaal kardeşm şimdi rol yapalm uyarsa sitede 2 adimlk
Ben burdayım kardesimHerkes kaçtı
Sen ben temel direği olduk buranınBen burdayım kardesim
Sende bizimle alışırsın buraya
Aynen öyle kardeşimSende bizimle alışırsın buraya