Aynen onun sayesinde gelecek paraÇok emek verdi
Aynen onun sayesinde gelecek paraÇok emek verdi
Bim kapandimi acaba gelse hemen titryorumBirsey düseceginden deil kardesim @Jakadal alacak onun ihtiyacı var su an
Abi kendimi ovmuyorum vallahi ben olmasam 1 kurus alamazdi arkadas onada soyledimÇok emek verdi
Biliyorm kanka saolasn ama en büyük vurgunu ankada yapcaz arkadaki parayı alırsak herkes burds şahit 5k senin 500 telde burdakilere dağıtcam ankayida Bi alırsak süper olurAbi kendimi ovmuyorum vallahi ben olmasam 1 kurus alamazdi arkadas onada soyledim
Bari bana da birseyler ver yaziktir banaBiliyorm kanka saolasn ama en büyük vurgunu ankada yapcaz arkadaki parayı alırsak herkes burds şahit 5k senin 500 telde burdakilere dağıtcam ankayida Bi alırsak süper olur
Ne kadar kaldı ankada reisBiliyorm kanka saolasn ama en büyük vurgunu ankada yapcaz arkadaki parayı alırsak herkes burds şahit 5k senin 500 telde burdakilere dağıtcam ankayida Bi alırsak süper olur
32 bin tl. Onuda helledicem aksam ustu bakalimNe kadar kaldı ankada reis
İnşlh32 bin tl. Onuda helledicem aksam ustu bakalim
İnşallah reis emeğine sağlık32 bin tl. Onuda helledicem aksam ustu bakalim
Wp kapalı kardesimBorclarini harclarini hallet karin degil sonuçta anaparan. Param olsa bende almazdim emin olaun
KB kardeşm olsa önemli degl borçlarımı vercem tüm bakiyeyi alsaydık burda herkesi görürdüm jakal biliyoBari bana da birseyler ver yaziktir bana
Takılıyorum kardesim inşallah alırsın paranıKB kardeşm olsa önemli degl borçlarımı vercem tüm bakiyeyi alsaydık burda herkesi görürdüm jakal biliyo
Reis sağlık olsun düşüncen için sağol umarım ankadan alırsın hayrını öyle yaparsın ?KB kardeşm olsa önemli degl borçlarımı vercem tüm bakiyeyi alsaydık burda herkesi görürdüm jakal biliyo
Alır artık izin verilmişTakılıyorum kardesim inşallah alırsın paranı
Bakalım zor amaReis sağlık olsun düşüncen için sağol umarım ankadan alırsın hayrını öyle yaparsın ?
Abi aslında zor değil çevre olcak canlıyı patlatcan bak nasıl ödüyorlar izle ?Bakalım zor ama
İşte o yok bizdeAbi aslında zor değil çevre olcak canlıyı patlatcan bak nasıl ödüyorlar izle ?
Anka zor site bu konudaAbi aslında zor değil çevre olcak canlıyı patlatcan bak nasıl ödüyorlar izle ?